MónTerrassa
Tres waterpolistes del CN Terrassa, al Campionat d’Espanya per Federacions
  • CA
D’esquerra a dreta, Alan Batlle, Maria Manso i Gerard Vaghi
D’esquerra a dreta, Alan Batlle, Maria Manso i Gerard Vaghi | CN Terrassa

!--akiadsense-->

Els waterpolistes del Club Natació Terrassa Gerard Vaghi, Alan Batlle i María Manso han estat convocats amb la selecció catalana infantil per participar en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials que se celebrarà al Centro M- 86 de Madrid del 29 al 31 de març. Tant el combinat català masculí com femení estan formats per catorze integrants.

Al marge de Vaghi i Batlle, han estat elegits per a la selecció masculina Aniol Bertran, Iván Prada i Oriol Pallarés (CN Mataró); Arán Pina (CN Rubí); Isaac de la Cruz i Óscar Ferrando (CN Atlètic-Barceloneta); Iván Castaño (CN Vallirana); Korian Medrano (CN Sant Feliu); Llorenç Gil (CN Molins de Rei); Nico Biescas (CE Mediterrani); Tomàs Soler (CN Sabadell); i Tristán Viñuales (CN Barcelona).

Per la seva banda, a més de Manso, les escollides per a la selecció femenina són Abril Antolín, Aina Cella i Martina Hashim (CN Sant Andreu); Ada Fité (CN Mataró); Andrea Sánchez i Kenya Jiménez (CN Sabadell); Laia Tutusaus i Liv del Sol (CN Vallirana); Lucía Rodríguez i Natàlia Díaz (CE Mediterrani); Marina Pineda (UE Horta); Nicol Jerez (CN Atlètic-Barceloneta); i Ona Tarriño (CN Catalunya).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa