Tres punts d’or per al CN Terrassa al camp del Sant Andreu

El CN Terrassa va imposar-se a domicili al CN Sant Andreu (7-8) en partit corresponent a la divuitena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho va aconseguir una victòria fonamental de cara a les seves aspiracions de finalitzar en tercer lloc la fase regular, ja que, a més, el perseguidor, el Quadis CN Mataró, va perdre a la piscina del Canoe. A falta de quatre jornades, els egarencs sumen 37 punts, cinc més que els maresmencs i que el CN Barcelona. El matx va resultar molt equilibrat. L’equip de Dani Ballart va inaugurar el marcador al minut i mig de joc de la mà de Vergara. El CN Terrassa va reaccionar perfectament a aquesta diana inicial i, abans de concloure el quart, va capgirar l’electrònic amb dianes de Fran Sánchez i Óscar Aguilar en superioritat numèrica.