Tres punts d’or per al CP San Cristóbal al camp de l’Igualada
Salutació al mig del camp entre els dos capitans i la tripleta arbitral
Salutació al mig del camp entre els dos capitans i la tripleta arbitral | Igualada CF

!--akiadsense-->

Victòria importantíssima del CP San Cristóbal aquest diumenge al camp municipal de Les Comes (1 a 2). El conjunt d’Oliver Ballabriga s’enfrontava a l’Igualada, en un partit en què els egarencs buscaven la seva primera victòria a domicili. Després de tres empats consecutius, ha aconseguit per fi endur-se els tres punts, no sense estalviar-se el patiment en els instants finals.

Bona primera part del Sancris malgrat que no han tingut encert de cara a porteria. Els egarencs han dominat el ritme del partit i han mostrat la seva millor cara. Han estat diverses les oportunitats que ha gaudit en els primers 45 minuts. La més clara, però, ha arribat tot just al minut 17, quan Cristian ha estat objecte de penal per part d’un defensa igualadí. Mario Domingo ha estat l’encarregat de llançar la pena màxima. L’esfèrica, ben dirigida, ha estat desviada pel porter José a córner. Una gran ocasió desaprofitada que, per sort, no ha passat excessiva factura al conjunt de Ballabriga. Els egarencs han contingut lluitant i generant perill, ja sigui de les botes de Tom amb les seves corregudes per banda, amb xuts de Domingo o amb una rematada d’Obispo que ha sortit fregant el pal esquerre. La més bona pels locals ha estat de Favio amb un xut que ha sortit per sobre el travesser.

Els terrassencs han vist com la segona part començava amb molt bon peu.El minut 53, s’ha obert la llauna. Ha estat a pilota aturada. Mario Domingo ha picat un córner, i després d’un refús la pilota queda morta i Oscar l’acaba empenyent a dins. Els locals s’han vist obligats a reaccionar, i ho han provat amb Huertas en un llançament de falta, molt pròxima a l’àrea. No ha trobat els tres pals. Tanmateix, els blanc-i-blaus han continuat essent superiors i podrien haver ampliat l’avantatge. Obispo ho podria haver fet, no obstant, la porteria se li ha fet petita.

Jugada del partit entre l'igualada i el Sancris
Jugada del partit entre l’igualada i el Sancris | Igualada CF

El CP San Cristóbal es mereixia més i ho ha aconseguit. Mario Domingo s’ha pogut treure l’espina del penal fallat gràcies al llançament magistral d’una falta directa que ha sabut col·locar en tot l’escaire. Era al minut 75 i semblava que deixava el partit sentenciat. Tanmateix tres minuts després, l’Igualada en la primera ocasió entre els tres pals l’ha clavat dins. El gol l’ha fet Genís en una acció dins de l’àrea que ha tingut prou sang freda per aprofitar-se de la mitja sortida de Zapico.

Ja al 87, Pedro ho ha intentat amb un tir a pocs metres de Zapico, però la defensa egarenca ha estat molt atenta i ha aconseguit refusar-la. I ja en temps de descompte, Tom ha aprofitat la seva velocitat en una contra i gairebé ha sorprès el porter José però ha estat l’Igualada qui ha posat l’ai al cor a la porteria dels egarencs en una jugada que ha estat salvada in extremis i sobre la mateixa línia de gol per part d’un defensa. Amb el xiulet de l’àbritra s’ha posat punt i final al patiment.

IGUALADA CF: José; Casals, López, Bernat, Pedro (Eric 93′), Goran (Martí 61′), Palma, Huertas, Luque, Sergio i Favio (Genís 76′).

CP SAN CRISTÓBAL: Zapico, Sierra, Cristian, Sergi, Mario Cantí, Escamilla (Ricki 89′), Mario Domingo, Tom (Andy 95′), Adrien, Obispo (Oscar 89′), Gerard

Targetes: Mario Domingo (9′), Adrien (11′), Favio (18′), Gerard (55′), Cristian (79′)