Tres punts balsàmics per al Terrassa FC

El Terrassa FC buscava aquest dimecres recuperar les bones sensacions. I ho ha fet, en bona mesura. L’Estadi Olímpic ha acollit una jornada intersetmanal davant d’un equip que mai abans havia trepitjat la gespa egarenca, el Reus B Cambrils. En un partit que en els primers minuts es preveia boig però que s’ha anat apagant a mesura que transcorria el temps, els egarencs han estat més sòlids i s’han acabat enduent els tres punts (3 a 1). Amb aquesta victòria, el Terrassa és setè del grup 5 de Tercera Divisió amb vuit punts, empatat amb tres equips més.

El conjunt de Cristian García ha sortit els primers minuts sense covardia, a la recerca del gol. I ha estat així quan al minut 7 ha inaugurat el marcador. La pilota ha anat a parar al central Sergi Valls, que en posició de davanter, no s’ho ha rumiat, ha deixat anar la cama i el seu xut ha entrat ben ajustat al pal de la porteria defensada per Kilian. Però quan els terrassistes encara celebraven el gol, el Reus ha trenat una jugada ràpida, i una centrada amb intenció ha acabat amb el defensa egarenc Yayá fent un mal refús i introduint l’esfèrica dins la seva pròpia porteria.

Els visitants n’han tingut un altre poc després, quan Forgás ha disposat d’una clara ocasió però s’ha adormit i li han aconseguit arrabassar la pilota a l’últim moment. La resposta del Terrassa ha arribat de les botes de Piera, amb un fort i perillós xut que ha estat refusat a córner pel porter. Després d’uns minuts d’anar i venir, el 23 de la primera, Dani Sánchez ha col·locat el 2 a 1 al marcador després d’una centrada des de la banda que ha acabat reconvertida en xut, que ha agafat per sorpresa el porter del Reus i ha acabat entrant pel segon pal. Ja al minut 33, Toro des de fora l’àrea ho ha intentat amb un bon xut que ha sortit fregant el travesser.

La segona part ha començat amb interrupcions diverses per lesions. El ritme ha baixat i els jugadors s’han refredat. Fins que al minut 60, Dani Sánchez amb una jugada per banda l’ha posat al segon pal on Daisuke, lliure de marcatge, l’ha rematat amb la punta de la bota al fons de la xarxa. Amb el 3 a 1, el Terrassa FC s’ha sentit més còmode al terreny de joc, no ha renunciat a ampliar el marcador i ha disposat de bones ocasions de Piera i, sobretot d’Álex Fernández, per partida doble, i en els últims minuts Guzmán amb un xut des de fora de l’àrea que ha intentat sorprendre.

Terrassa FC: Ortega, Dani, Sergi Valls, Guzmán, Fran Piera (Raúl Torres 75’), Álex Fernández, Toro (Nils Puchades 55’), Guti, Daisuke (Ferreira 67’), Yayá i Carreón

CF Reus B Cambrils: Kilian, Torre (Márquez 45’), Guerrero, Gonzalo, Miranda, Miravent (Roger 63’), Xavi Jaume, Dome, Forgás, Fabra i Padilla