MónTerrassa
Tres poliesportius de Terrassa es reobriran amb l’entrada a la fase 2

El Servei d’Esports està treballant i prenent les mesures de seguretat i adaptació necessàries per poder reobrir en Fase 2 els poliesportius de Sant Llorenç, Les Arenes i Ca n’Anglada, per la la pràctica d’esports sense contacte i sempre amb cita prèvia. Un dels objectius és poder obrir les pistes de frontó d’aquestes instal·lacions esportives.

Tot i això, el servei d’Esports està en contacte permanent amb les diferents entitats i associacions esportives de tota la ciutat que fan un ús habitual d’aquestes instal·lacions, per si es plantegen activitats a les pistes poliesportives, que caldrà valorar.

Pel que fa a les piscines municpals, recordem que es preveu que la temporada comenci el 17 de juliol fins al 13 de setembre, amb un torn d’entrada al matí i un de tarda (per la necessitat de poder realitzar una neteja especial durant el migdia). Caldrà reduir els aforaments a les piscines municipals per tal de garantir l’acompliment de les normatives sanitàries establertes. També es regularan uns preus especials el màxim d’ajustats per les característiques del servei i també pel fet que no hi haurà disponibilitat d’abonaments durant aquesta temporada.

Nou comentari

Comparteix