Tres gols més de Noelia Cuenda per sumar una nova victòria a l’Europeu juvenil

La selecció espanyola de waterpolo, amb la jugadora del CN Terrassa Noelia Cuenda entre les protagonistes, va golejar aquest dimarts la Gran Bretanya (21-4) en el tercer partit de la primera fase del Campionat d’Europa Júnior Femení que s’està celebrant a Sibenik (Croàcia) fins al diumenge. El combinat estatal, doncs, acumula un ple de triomfs després de derrotar Sèrbia i Israel en les dues primeres jornades.

El conjunt dirigit per Javier Aznar va resoldre amb facilitat un partit molt còmode atesa la inferioritat del rival. Espanya, de fet, va sentenciar amb un parcial de 8 a 1 en el primer quart. La primera diana britànica, obra de Crossley al minut de joc, va esdevenir un autèntic miratge. El combinat estatal va aixecar una mica el peu de l’accelerador en el segon període, però, tot i així, la diferència va incrementar-se fins als nou gols al descans (12-3). A la represa, les de Javier Aznar van recuperar voracitat ofensiva. Van situar-se en els 18 gols al final del tercer quart gràcies a un parcial de 6 a 1. En els últims vuit minuts, Espanya va tornar a baixar el ritme i va arrodonir la golejada amb un parcial final de 3 a 0 per col·locar el 21 a 4 definitiu. L’egarenca Noelia Cuenda va contribuir al triomf amb tres dianes.

Avui, darrer partit de la primera fase contra Txèquia La selecció espanyola, enquadrada en el grup A, tancarà aquesta tarda la primera fase contra Txèquia (18.00h).