MónTerrassa
Tres cares noves per a la direcció del futbol base del Terrassa FC
Guillem Farré, Àlex Aznar i Pol López, a l’Estadi Olímpic de Terrassa | Terrassa FC

!--akiadsense-->

Àlex Aznar Garcia (17/01/1993) s’incorpora al Terrassa FC provinent del CE Mataró com a nou coordinador de futbol 11 de les etapes cadet i infantil i com a entrenador del Cadet A. Aznar, que ha desenvolupat les funcions d’entrenador al CE Mataró durant les últimes cinc temporades, ha estat tècnic de l’Aleví Preferent (2014-15), de l’Infantil Primera (2015-16), aconseguint l’ascens de categoria, i de l’Infantil de Divisió d’Honor (2016-17), classificat per la Copa Catalunya. Durant el període 2009-12 va ser entrenador de prebenjamins i benjamins a la UE Vilassar de Mar. Com a futbolista, va jugar al Juvenil de Divisió d’Honor del CE Mataró i, com a amateur, a la UE Mollet CF de la Primera Catalana i al CE Mataró de la Segona Catalana.

Pol López Majó (06/03/1993) és la segona nova cara que s’incorpora al futbol base del Terrassa FC. Ho fa com a coordinador de l’etapa alevins i com a entrenador de l’Infantil A. López, que és tècnic superior d’Activitats Fisicoesportives al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès i entrenador de nivell II, s’incorpora al Terrassa FC procedent del Cadet A del San Cristóbal i del Cadet de Divisió d’Honor de la UFB Jàbac i Terrassa. Anteriorment ha desenvolupat les funcions de primer entrenador al Benjamí B de Primera Divisió del Jàbac i de segon entrenador del Cadet B Preferent del Jàbac (2014-15) i de segon entrenador a l’Infantil A de Divisió d’Honor del Jàbac (2013-14). Els primers anys d’entrenador de Pol López es troben lligats a la figura del tècnic del RCD Espanyol Sergio Espejo.

Guillem Farré Villena (12/04/1986) és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Màster en Preparació Física d’Alt Rendiment en Esports Col·lectius i entrenador de futbol de nivell II i s’incorpora al futbol base del Terrassa FC per dirigir un departament totalment nou: l’Àrea de Metodologia d’Entrenament del futbol base del Terrassa FC. Farré compatibilitzarà aquesta funció amb la de preparador físic del Juvenil A que dirigirà Kiku Parcerisas. El nou responsable de la Metodologia d’Entrenament del futbol base del Terrassa FC fitxa per l’entitat terrassista després d’aconseguir l’ascens a Tercera Divisió amb la UA Horta, on ha desenvolupat les funcions de preparador físic les dues últimes temporades. La temporada 2016-17 també va ser preparador físic del Juvenil Nacional de la UE Mollet CF.

Nou comentari

Comparteix