MónTerrassa
Tres cadets del CV Terrassa, convocats per la selecció de Barcelona
  • CA
Dos dels cadets convocats per la selecció barcelonina
Dos dels cadets convocats per la selecció barcelonina | CV Terrassa

!--akiadsense-->

El CV Terrassa está de enhorabona. Tres dels seus jugadors del l’equip cadet masculí han estat escollits per disputar el campionat de seleccions provincials de Catalunya que es durà a terme els propers dies 2, 3 i 4 de gener a Blanes. Es tracta de Bruno Bobadilla i Ferran Fernández que disputaran el torneig per Barcelona en categoria cadet i Evan Dobón, que ho farà a la selecció de Barcelona en categoria infantil.

És la primera participació d’esportistes de la CV Terrassa en una convocatòria d’aquestes característiques. Després de 7 anys d’existència, el club veu com comença a donar els seus fruits l’esport de base. “És un orgull que Terrassa estigui representada per aquests tres joves esportistes. Una fita històrica per al voleibol egarenc i per a la nostra entitat”, ha comentat Alberto Guil, director esportiu del CV Terrassa. “És un èxit que el voleibol masculí de la ciutat tingui aquest reconeixement, ja que costa molt aconseguir que els nois tinguin sortida en aquest esport”.

D’altra banda, el CV Terrassa també celebra que una de les seves entrenadores, Vicky Cenalmor, hagi estat escollida com a tècnica de les seleccions cadet i juvenil masculina on farà funcions de 2a entrenadora conjuntament amb la tècnica del CN Sabadell Judit Garcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa