MónTerrassa
Una trentena de participants a la nova sessió d’Esports en Família
  • CA
Participants a la nova jornada d'Esports en Família
Participants a la nova jornada d’Esports en Família | Consell Esportiu

!--akiadsense-->

Diumenge, el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa va dur a terme una nova jornada del programa Esport En Familia. En aquesta ocasió la jornada proposava una sessió de Marxa Nòrdica conduïda per l’especialista de la modalitat, Pilar Ferré. La jornada, que va desenvolupar-se al voltant de l’anella verda de la ciutat, va congregar 33 participants de diferents edats que van poder rebre una petita formació sobre aquesta disciplina per després realitzar una caminada adaptada a totes les capacitats i nivells.

El programa d’esport en familia del Consell, també es troba inserit dins del marc del programa Mou-te de l’Ajuntament de Terrassa per tractar-se d’activitats obertes per a totes les edats per al foment de l’activitat física. L’objectiu principal del programa Esport en Família del Consell és apropar l’activitat física a nuclis familiars per tal de poder compartir aquestes activitats lúdiques de forma intergeneracional. Ja compta amb 2 cursos d’existència i s’està convertint en un referent de les activitats familiars esportives de la comarca.

La següent jornada que es durà a terme el proper diumenge 29 de març girarà al voltant de l’esport adaptat, més concretament del Goalball.

Jornada d'Esports en família de marxa nòrdica
Jornada d’Esports en família de marxa nòrdica | Consell Esportiu

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa