MónTerrassa
El Torneig Solidari de Reis uneix 10 clubs per una bona causa
  • CA
Els tres presidents dels clubs participants amb el regidor d'Esports
Els tres presidents dels clubs participants amb el regidor d’Esports | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Aquest pròxim diumenge, 28 de desembre, tindrà lloc al Camp Municipal de Can Jofresa de Terrassa la cinquena edició del Torneig Solidari de Reis Ciutat de Terrassa. Des de les 9 del matí i fins a les 3 de la tarda, fins a deu clubs de la ciutat i comarca participaran amb una tretzena d’equips amb un únic objectiu: recollir el màxim de joguines possibles. En l’anterior edició se’n van recollir més de 250 i esperen que enguany la xifra se superi.

El torneig comptarà amb quatre categories: prebenjamí, benjamí, aleví i veterans. Els tres primers serà en format triangular mentre que els veterans faran un quadrangular. Entre els equips participants hi ha, a més dels tres fundadors, el Matadepera, Viladecavalls, l’escola Manu Lanzarote, Olímpic Egara, Kubalas i Sant Llorenç.

“El torneig va néixer d’una idea a peu dret en una conversa entre els presidents del San Cristóbal, Jàbac i Sant Pere Nord. Ara, cinc anys després, s’ha consolidat. Estic molt orgullós d’haver pogut posar la primera pedra d’aquesta iniciativa que va néixer amb la implicació dels tres clubs i que ara ja compta amb la participació d’una desena d’entitats”, ha subratllat el regidor d’Esports Miguel Ángel Moreno (i expresident del San Cristóbal), que ha afegit que “hi ha d’haver més torneigs solidaris com aquest a la nostra ciutat”.

Molts granets de sorra

Carles Mota, president del Jàbac, ha apuntat que és un acte “que cal continuar fent. Sabem que són dates de moltes celebracions però hem aconseguit involucrar molta gent”, satisfet per la participació i amb la voluntat de mantenir l’esperit del Ciutat de Terrassa. Per la seva banda, Ramon Moya (Sant Pere Nord) ha subratllat la importància d’aconseguir “la màxima aportació de joguines, no bèl·liques ni sexistes” i ha volgut estendre la mà a “totes les entitats de Terrassa o també de fora, que vulguin participar-hi”.

Francisco Manchado, president del CP San Cristóbal, ha ressaltat que malgrat ser “un dia de molta feina, el resultat ens congratula. Per nosaltres és una festa i ens agradaria poder fer el torneig encara més gran, però som conscients que és complicat. Aquest és el nostre granet de sorra i volem que cada vegada en siguin més i millors”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa