MónTerrassa
Toni Borrull rep la Insígnia d’Or de l’Atlètic Terrassa
  • CA
Acte de cloenda de la temporada 2018-19 de l'Atlètic Terrassa
Acte de cloenda de la temporada 2018-19 de l’Atlètic Terrassa | ATHC

!--akiadsense-->

Divendres de la setmana passada es va celebrar a la gespa del Josep Marquès de l’Atlètic Terrassa la cloenda de la temporada 2018-19. L’acte, conduït un any més per Sílvia Torrente, va ser fluid i es van poder veure pujar tots els guardonats i guardonades a l’escenari decorat per l’ocasió situat davant de les banquetes. Entre els presents, hi van assistir com a convidats l’alcalde de Matadepera, Nil López, el president de la RFEH, Santi Deó, el president de la FCH, Xavi Adell, el president de la FCP, Pere Hernández, i també els exalcaldes de Terrassa i Matadepera, Alfredo Vega i Mireia Solsona, respectivament, aquests dos últims distingits amb un premi especial per la seva trajectòria. Pel que fa a la llista de premiats, destacar la Insígnia d’Or, la màxima distinció del Club, que enguany ha estat atorgat a l’actual president de la secció de Tennis, Toni Borrull.

Un cop finalitzada la cerimònia d’entrega de distincions, va ser el torn dels parlaments de les diferents autoritats. El president Josep Maria Biosca va prendre la paraula començant per felicitar a tots el premiats, agraint la seva dedicació al Club al llarg de tota la temporada, i va continuar repassant els temes que han estat rellevants aquest últim any. Biosca va aprofitar per demanar l’impuls de les institucions per la celebració del Mundial de hockey del 2022 a Terrassa. També va fer una referència al cinquantenari de la inauguració de les instal·lacions de Can Salas i del que va suposar per l’Atlètic aquell creixement tan important en espai i sobretot en socis. La celebració del cinquantenari del hockey femení a casa nostra també va ser motiu de comentari per part del president, que va demanar, una vegada més, d’intentar traduir la gran feina feta en les categories de formació en èxits a la línia sènior.

Per acabar, Biosca va valorar la importància de la nova entrada del Club i del nou aparcament acabats d’estrenar per tot el que suposa a nivell de reordenament i control de les entrades amb una aposta clara de prioritzar els socis. Finalment, va tancar l’acte donant suport als primers equips per lluitar per un nou títol de lliga i va desitjar sort i el màxim d’èxits a totes les seccions.

Els dirigents de les diferents federacions esportives i els alcaldes i ex alcaldes de Terrassa i Matadepera, a primera fila
Els dirigents de les diferents federacions esportives i els alcaldes i exalcaldes de Terrassa i Matadepera, a primera fila | ATHC

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa