MónTerrassa
El terrassenc Dostin Ortiz triomfa en la boxa professional de Ripollet
  • CA

El boxejador terrassenc Dostin Ortiz ha participat aquest diumenge 10 d’octubre a la jornada de combats de boxa professional que ha tingut lloc a Ripollet, al Vallès Occidental, organitzat pel club de boxa Team Isma i el club de boxa Team Solé. El terrassenc, que forma part de l’escola de boxa terrassenca Team Sergio León, ha realitzat una actuació brillant, guanyant al seu contrincant al segon assalt. La jornada es va celebrar al Pavelló Joan Creus de Ripollet, que va acollir boxejadors professionals i amateurs que van poder gaudir d’una jornada d’un total de 18 combats del seu esport preferit.

El jove boxejador Ortiz, de només 20 anys, va lluitar contra Gerard Digon en la categoria de pes lleuger de 58,3 quilograms, guanyant el combat per KO en el segon assalt. Amb aquesta acció va fer vibrar tot el pavelló Joan Creus i el públic el va aplaudir i celebrar la seva victòria efusivament. Ortiz ha expressat a les seves xarxes socials que es tractava d’un rival “molt dur” però que “vam saber fer el nostre treball”. Segons Team Sergio Leon, el combat de Dostin Ortiz va ser el millor de tota la jornada. A les xarxes socials de Team Sergio León han afirmat que el combat es tractava d’una mà “molt buscada i treballada que sabíem que donaria els seus resultats”. Han afirmat que es mostren molt orgullosos de Dostin Ortiz, que “segueix igual d’humil que quan va començar” i que “aquests son els valors que s’han de demostrar”. També han afirmat que segueix preparats per tot el que hagi de venir.

Ortiz té la seva pròxima lluita professional en regles K1 el dia 23 d’octubre en una jornada internacional a Malgrat de Mar, i el 5 de novembre viatjarà fins a la Comunitat Autònoma de Navarra per lluitar contra al campió del món Hunzue. Actualment, Dostin Ortiz és considerat com un dels millors boxejadors del panorama nacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa