El terrassenc Alfredo Domínguez, campió d’Espanya de Kumite -75 kg
x
Alfredo Domínguez, campió d’Espanya | CEDIDA

El terrassenc Alfredo Domínguez, representant a la Universitat de Barcelona, es va proclamar aquest 4 de Abril a Alacant campió d’Espanya universitari de karate en la modalitat de Kumite -75 kg, després de guanyar en la final amb el canari Luca Perdentile (Universitat els palmells) per 3 -2 en aquesta final va sortir a disputar-la amb un esquinç de turmell que es produeixo en la trobada anterior. Alfredo es va plantar a la final després de vèncer 8-0 a Pedro Rivero (Universitat de Sevilla) en la primera ronda, per 7-1 Areg Pretrosyan (Universitat almeria) a la semifinal.

El nostre veí de Terrassa va debutar amb 20 anys el 13 d’Abril d’aquest any per primera vegada amb la selecció absoluta d’Espanya, aconseguint una medalla de Bronze en kumite individual -75kg Sènior i una Plata en equips en el prestigiós torneig internacional Golden Belt a Sèrbia .