El CN Terrassa s’endú el triomf contra el CN Sant Andreu als penals

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa va véncer dissabte al CN Sant Andreu, a la piscina de l’Àrea Olímpica (16-15) en el partit corresponent a la 18a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. Després d’un partit molt igualat entre els dos equips, que va acabar en empat a deu, les locals van endur-se la victòria a la tanda de penals per 6 a 5.

Les egarenques van tenir un inici complicat. El CN Sant Andreu va avançar-se contundentment en el marcador en el primer minut i mig de joc. Dues dianes de Cordobes i Palacio van situar el 0-2. Un gol de Ten Broek (1-2) en superioritat va reduir aquesta diferència, però segons més Ten Broek va ser l’expulsada i va donar més facilitat a Mora (1-3) a tornar a aconseguir l’avantatge de dos gols.

Ten Broek va obrir el segon quart per apropar-se (2-3) a les rivals en el marcador. Un doblet de Ruiz va airejar el marcador a favor del Sant Andreu (2-5) que va poder respirar una mica més tranquil gràcies als 3 gols d’avantatge. Però Peña en l’últim segon del període va anotar per reduir aquesta diferència i anar-se’n al descans 3 a 5 en un partit amb gran nivell de joc per part dels dos equips.

Una represa gloriosa de les terrassenques

A la represa, el Terrassa va reaccionar d’una manera gloriosa, i va lluitar en un estira-i-arronsa amb les barcelonines. Un gol de Peña (4-5) i un de Camus (5-5) van empatar l’electrònic per primera vegada en tot el partit. Tot i això, Cordobes (5-6) va tornar a situar al Sant Andreu amb una diferència d’un gol, però no va ser suficient perquè el Terrassa tornés a l’empat amb un gol de Bosveld (6-6). I així va tornar a passar. Mora va tornar a avançar al Sant Andreu (6-7), però el Terrassa empatava pocs segons més tard a mans de Cuenda (7-7). Mora, la millor jugadora del seu equip, va anotar (7-8) i enviar a l’equip d’Aznar amb un gol de diferència abans de disputar l’últim període.

Els últims vuit minuts de joc tres anotacions de Bosveld (8-8) i Paul (9-8) i Ten Broek (10-8) van avançar a l’equip de Pérez per primera vegada, amb una diferència de dos gols. Però l’equip de Barcelona va reaccionar quan faltaven un minut pel final, i Ruiz (10-9) i Farre (10-10) va igualar la trobada.

La tanda de penals dona la victòria al CN Terrassa

Tal com marca el reglament d’aquesta temporada, els partits han d’acabar amb un guanyador. En cas d’empat, s’ha de celebrar una tanda de penals. I així va passar. En aquest cas les locals van estar més encertades i van emportar-se la victòria del partit després d’un 6 a 5 des dels dos metres (16-15).