Els Terrassa Reds, a una victòria de les semifinals de lliga
x
Els Terrassa Reds durant un partit d’aquest curs | TERRASSA REDS

Aquest diumenge passat l’equip sènior dels Terrassa Reds va aconseguir una important victòria que l’apropa a les semifinals de la XXXI Lliga Catalana a una jornada per finalitzar la fase regular. Els Reds, actuals campions de la competició, es troben a la quarta posició, i l’última que dona accés a la lluita pel campionat, empatats amb els Bocs d’Argentona. La victòria dels Terrassencs sobre els argentonins fa unes setmanes fa que que els primers tinguin avantatge a l’hora d’adjudicar-se la plaça en joc.

Diumenge els Reds jugaven amb els Rebels de Riudoms. Un rival incòmode que va donar problemes als vermells fins a l’últim quart. El partit va començar amb els atacs freds, fet que les defenses aprofitaven per parar contundentment els avanços rivals. Una carrera dels tarragonins els posava per davant al marcador, 0 a 6 al marcador. Al segon quart una carrera del quarterback dels Reds Albert Vila posava junt al punt extra anotat pel Juan Ruiz per damunt al marcador als Reds, 7 a 6. Amb aquest marcador s’arribava a la mitja part. A l’ultima jornada els Reds es desplaçaran a Vilafranca del Penedès per jugar amb l’últim classificat, els Eagles. Els Reds depenen d’ells mateixos. Una victòria els portarà a les semifinals de lliga.

La segona part començava amb una acció espectacular del jugador dels Reds Kelvin de la Cueva. Els Rebels feien el kick off d’inici de la segona part (xut d’allunyament) i el Kelvin atrapava la pilota a la iarda 1 i corria les 99 restants per aconseguir un nou touchdown dels terrassencs, amb el punt extra del Juan Ruiz es posava el marcador 14 a 6. A l’últim quart els Reds feien carreres davant uns exhaustes Rebels que patien per la falta de efectius per donar descans als titulars. D’aquesta manera arribava l’ultima anotació dels Reds, del William de la Cueva, que deixava el marcador en el definitiu 21 a 6. A l’ultima jornada els Reds es desplaçaran a Vilafranca del Penedès per jugar amb l’últim classificat, els Eagles. Els Reds depenen d’ells mateixos. Una victòria els portarà a les semifinals de lliga.