MónTerrassa
Les Terrassa Reds tanquen la primera volta amb una derrota
  • CA

La primera volta de la Lliga Espanyola Femenina finalitza amb una derrota de les Terrassa Reds. L’equip vermell es va desplaçar a L’Hospitalet per jugar contra les locals Pioners. El duel va ser molt intens però el marcador sempre va estar encapçalat per les riberenques. La quarterback de les Reds Jenny Ortega va connectar per pase amb Jessica López per fer els primers 6 punts del Reds i Rocío Martínez de carrera feia el segon touchdown de les vermelles, això va suposar dues anotacions per les Reds.

Però al final les locals es feien amb la victòria per 20 a 12 que deixa la classificació amb un triple empat en la segona posició entre Pioners, Reds i les Bufals de Barcelona, totes amb dos victòries i 2 derrotes. Queda tota la segona volta per lluitar per una plaça a la final. Les actuals campiones, les Barberà Rookies, encapçalen la classificació amb 4 victòries i cap derrota. Tanquem la classificació les Badalona Dracs amb 0 victòries en 4 partits.

El pròxim cap de setmana les úniques seccions en competició seran els equips Sub-15 i Sub-11 que jugaran a Can Boada la segona jornada de les seves respectives lligues.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa