Els Terrassa Reds van guanyar a Riudoms per 0 a 17

Els Terrassa Reds van guanyar dissabte a Riudoms per 0 a 17 i la pròxima jornada de lliga, la quarta, que es jugarà el cap de setmana del 14/15 de desembre serà la de descans per l’equip terrassenc.

El partit contra els tarragonins no va ser fàcil. Els Rebels es un equip molt experimentat ja que la majoria dels seus jugadors venen dels Imperials de Reus. Al començament del partit les dos defenses es van imposar al joc d’atac i va convertir el match en una “guerra” de trinxeres que els Reds van acometre molt be. A la mitja part el resultat era de 0 a 0.

A la segona part l’equip d’atac dels Reds es va assentar a la duresa del partit i les seus runingbacks, el Juan Ruiz i el Jonathan Ríos, guanyaven iardes i apropaven als Reds a la zona d’anotació contraria. Primer Juan i desprès Jonathan van aconseguir un touchdown cadascú que posava el marcador al final del tercer quart en 0 a 14 pels Reds. La defensa vermella es mostrava ferma i no deixava als Rebels desenvolupar el seu joc. I finalment a l’últim quart Juan Ruiz feia un field goal (gol de camp) que posava els tres punts definitius al marcador, 0 a 17.

L’equip dels Reds ja no tornarà a jugar fins passades les festes nadalenques i ho farà a casa contra el campió, els Barcelona Uroloki.

Per altre banda l’equip sub13 dels Reds es va classificar per jugar la final de la copa Catalana. El dia 14 de desembre es jugarà a Argentona aquesta final que els enfrontarà als Badalona Dracs. Les noies dels Reds tambè van jugar i van perdre a l’Hospitalet els dos partits de la tercera jornada de copa que van jugar. El d’a 14 també a Argentona jugaran la jornada final de la copa femenina 2019.