MónTerrassa
Els Terrassa Reds es fan forts com a líders
  • CA

L’equip sènior masculí va jugar la sisena jornada de la XXX Lliga Catalana a Vilafranca del Penedès. L’equip local es presentava molt motivat ja que necessitava una victòria per seguir aspirant a aconseguir una plaça als playoffs. No obstant, els Terrassa Reds van sortir amb tot i en una primera part per emmarcar es posaven 0 a 24 en el marcador gràcies a 3 passades de touchdown del Quarterback Oriol Aguilar a Albert Martinez (2 vegades) i a Fran Baile. Això posava el marcador en 0 a 21 i un field goal de Juan Ruiz deixava el marcador a la mitja part en l’esmentat 0 a 24.

A la represa, els vilafranquins van sortir amb ganes de lluitar però el seu atac es mostrava inoperant. La defensa en canvi es mostrava agressiva i aturava als Reds en tots els seus intents. No va ser fins a les acaballes del partit quan en una nova passada de Oriol Aguilar al receptor Albert Martínez deixava el marcador en el definitiu 0 a 31. Aquest resultat consolida la primera posició dels terrassencs que s’asseguren tots els playoffs a casa. A la propera jornada, i última de la fase regular, els Reds visitaran el camp dels Barcelona Bufals.

Derrota del femení i victòries del sub-13 i cadet

Per la seva part les noies dels Reds van visitar el camp de les actuals campiones d’Espanya, les Barberà Rookies. En un dur partit les terrassenques van presentar batalla i a l’últim quart del partit les de Barberà guanyaven per 18 a 0. Una anotació de la receptora Jessica López a passada de la quarterback Rocío Martínez deixava el marcador en el 18 a 6 final. Resultat que deixa clar que la lliga serà molt llarga i les terrassenques tenen possibilitats de portar-se el títol davant un rival que cada vegada te mes a prop.

Per últim l’equip Sub-13 va aconseguir dues victòries més que l’afermen en les primeres posicions de la Lliga Catalana Sub-13 i l’equip cadet es va desplaçar a Granollers on va aconseguir una victòria sobre Imperials de Reus i una derrota sobre Barberà Rookies, fet que els posiciona en la lluita per entrar als playoffs.

El pròxim cap de setmana l’únic equip en competició serà el sènior femení. Però a Can Boada es celebrarà un gran esdeveniment. La Federació organitza un clínic per a jugadors i jugadores menors de 19 anys amb entrenadors nord-americans. Durant tot el cap de setmana els joves esportistes catalans rebran indicacions dels millors entrenadors de High School nord-americans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa