MónTerrassa
Els Reds fitxen com a entrenador el mexicà Daniel Hernández
  • CA

La Junta Directiva dels Terrassa Reds ha decidit fitxar com a entrenador principal de l’equip sènior masculí el mexicà Daniel Hernández Verduzco. Afincat a Catalunya des de fa uns anys, es un dels més respectats del país americà. La seva família és una de les mes conegudes d’aquest esport i el seu cognom genera un gran respecte a tot el món del Futbol Americà tant mexica com espanyol.

Va arribar a Espanya per entrenar als Pioners de L’Hospitalet i més tard va estar amb els Imperials de Reus, equip amb el que va guanyar varis campionats enfrontant-se algunes vegades al Reds. Després d’un breu pas per Extremadura va tornar a Catalunya. Actualment estava sense equip i es dedicava a arbitrar partits i a fer clínics d’entrenament als equips que li demanaven. Entre ells els Reds.

La Junta Directiva ha cregut que era el moment de fer un canvi per donar-li un nou impuls no tan sols a l’equip sénior masculí, si no a tota l’entitat. Serà el màxim responsable tècnic per afrontar els nous reptes que el club vol assolir. L’anterior staff entrenadors es manté a l’entitat reubicant-se en nous rols per afrontar aquests reptes.

El director esportiu dels Reds, David Gallego, comenta aquests canvis: “Els Terrassa Reds som una entitat amb més de 25 anys d’història. Actualment tenim unes 150 llicéncies d’esportistes i compten amb 7 seccions. Crec que estem preparats per afrontar nous reptes. Volem ser el millor club de tot l’estat tant organitzativament com esportivament parlant. Volem créixer, volem ser cada dia millors i de la ma de l’entrenador Daniel Hernández creiem que podem assolir aquests objectius. Al club no sobra ningú, agraïm l’esforç de tots els entrenadors i en especials del Jordi Ventura i volem que continuïn amb nosaltres. Tots sumen en aquest repte que volem que sigui imparable”.

L’equip sènior jugarà la pròxima temporada la Lliga Catalana amb un ull posat a la Lliga Espanyola i s’estudia participar a la Copa d’Espanya. Daniel Hernández esta muntant el seu staff i ja esta confirmat l’Alex Gonzalez Posito, entrenador principal la passada temporada dels Barcelona Bufals, que serà el nou coordinador d’atac dels Reds. L’altre fixatge al staff serà el també mexica Alfredo Ruiz. Aquest entrenador va ser una gran estrella als anys 80 com a jugador al seu país i va arribar a participar en un training camp dels Miami Dolphins, equip de la NFL. Aquest entrenador tindrà al seu càrrec línies defensius. Un altre fixatge es el del exjugador dels Badalona Dracs Oscar Olivenza. Aquest exjugador va ser un dels línies d’atac mes importants a l’estat els últims anys. Ara inicia la seva etapa com entrenador als Reds i portarà línies ofensius. L’Alex Meifren, el Roberto Castioni i l’Eduardo Plaza continuant a l’organigrama fent d’aquest staff probablement el millor de tot l’estat espanyol.

dd

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa