Els Terrassa Reds comencen la defensa del títol amb victòria
Terrassa Reds | Terrassa Reds

L’equip Sènior Masculí dels Terrassa Reds va iniciar la defensa del títol de Campions de Catalunya el passat diumenge a Can Boada amb una victòria. Prèviament al partit l’equip Sub13 va jugar la primera jornada de la Copa Catalana de la categoria i posteriorment es van presentar totes les seccions del club davant dels molts aficionats i famílies que es van apropar a les instal·lacions de Can Boada.

Una vegada finalitzats aquests actes, que van comptar amb la presencia del regidor Marc Armengol, va començar el partit on els Reds van jugar contra els Legends de Santa Coloma de Cervelló. L’encontre va estar dominat pels Reds però els Legends no es vam donar mai per vençuts fet que va suposar un partit dur on les defenses marcaven el ritme i els atacs anaven treballant de la manera mes organitzada possible.

El quarterback dels Reds, Cesc García, connectava en la primera part per dos touchdowns amb els receptors Juan Ruiz i Jordi Rigau. I una carrera del runingback Marc Caparros deixava el marcador al finalitzar la primera part en un 21 a 6 pels de Terrassa.

A la segona part els Legends ajustaven la seva defensa i els Reds movien a tots els seus jugadors perquè tinguessin minuts. Aquests fets van fer que aquesta part fos un recital de defenses nomes trencades per 1 acció puntual de cada equip, la dels Reds una intercepció per a touchdown del Safety Pol Cunillera, deixant el marcador final en el 28 a 13.

D’aquí dues setmanes els Reds jugaran de visitant a Can Boada la segona Jornada. Els Barcelona Uroloki amb demanat fer de locals a Terrassa per falta d’una instal·lació a la ciutat de Barcelona on jugar els seus partits.