El Terrassa Reds es classifica per a la final de la XXX Lliga Catalana
Imatge del sènior del Terrassa Reds contra els Búfals | Lídia Pastor

L’equip sènior masculí del Terrassa Reds va aconseguir brillantment la classificació per la final de la XXX Lliga Catalana, competició més antiga a tot l’Estat. Diumenge al matí es va aixecar amb una intensa pluja que presagiava un duel contra els Barcelona Bufals molt intens. El partit començava molt titubejant. Reds dominava però sense crear veritables accions de perill. Els tècnics dels dos equips es mostraven prudents esperant una errada de l’adversari.

El runingback dels Reds Juan Ruiz es mostrava molt actiu i les seves carreres començaven a apropar als reds a la zona d’anotació barcelonina. Finalment aconseguia el primer touchdown del partit en una espectacular acció corrent darrere dels bloquejos dels seus companys. L’extra no entrava deixant el marcador 6 a 0 pels Reds. Abans dels descans, la pluja començava a remetre i els terrassencs es mostraven més confiats. El quarterback Oriol Aguilar connectava un pase de 10 iardes amb Sebastian Bowen que aquest atrapava i corria 5 iardes fins la zona d’anotació amb dos defenses a sobre. L’extra sí que entrava aquesta vegada deixant el marcador a la mitja part 13 a 0.

A la segona part el partit es convertia en un duel de defenses. L’atac dels Bufals es mostrava espès i no aconseguia apropar-se a la zona d’anotació dels vermells. Per la seva part l’atac dels Reds es mostrava conservador. L’objectiu era no fer errades i que els minuts passessin. El partit finalitzava amb el 13 a 0 a favor dels Reds. Fet que els classifica per a la final. Actualment el Reds tenen dos campionats al seu palmarès, 1996 i 2016 i 3 sots campionats, 1998, 1999 i 2015. La final es disputarà a Terrassa el pròxim dissabte 21 d’abril a les 17:30 hores i es jugarà contra els Barberà Rookies. Aquests es van desfer dels Argentona Bocs fet que els porta a una final inèdita i a la vegada el gran derbi del Vallès.

Per la seva banda, l’equip cadet es va desplaçar a Argentona on aconseguia una victòria i una derrota en els seus duels contra Badalona Dracs i L’Hospitalet Pioners. Aquest fet els porta a la sisena plaça final. Plaça que els dona entrada al playoff pel títol català.