L’Antiga Fàbrica Estrella Damm tornarà a vestir-se de festa per albergar la 8a Gala de les Estrelles. El dilluns 14 d’octubre se celebrarà una nova edició. La principal novetat d’enguany és que serà el Jurat qui, després de reunir-se el dimarts 8 d’octubre, decidirà els premiats de les diverses categories. El guardó que votaran els internautes serà el ‘Premi Esport3’ que distingeix el millor gol del futbol català de la passada campanya.

Entre els candidats n’hi ha dos de la nostra demarcació. Malauradament, competeixen en la mateixa categoria. Es tracta del futbolista de Matadepera Riqui Puig i el de Terrassa Dani Olmo. Ambdós estan enquadrats al premis “al jugador amb més projecció”.

Els candidats a les diferents distincions són els següents:

MILLOR JUGADOR

Real Betis Balompié Marc Bartra

FC Barcelona Gerard Piqué

RCD Espanyol Marc Roca

MILLOR JUGADORA

FC Barcelona Alèxia Putellas

FC Barcelona Aitana Bonmatí

RCD Espanyol Berta Pujadas (actualment al Valencia CF Femení)

JUGADOR AMB MÉS PROJECCIÓ

Dinamo Zagreb Dani Olmo

RCD Espanyol Adrià Pedrosa

FC Barcelona Ricard ‘Riqui’ Puig

JUGADORA AMB MÉS PROJECCIÓ

Club Atlético de Madrid Laia Aleixandri

FC Barcelona Clàudia Pina

RCD Espanyol Anna Torrodà

MILLOR ENTRENADOR

FC Barcelona Femení Lluís Cortés

RCD Espanyol Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ (actualment al Real Betis Balompié)

Manchester City FC Pep Guardiola

El guardó de ‘Màxim Golejador Català de Futbol’ de la passada temporada se li atorgarà a Gerard Deulofeu, que ha anotat 10 gols en 30 partits a la Premier League amb el Watford FC. De la mateixa manera que el curs anterior, el premi a la ‘Màxima Golejadora Catalana de Futbol’ tornarà a recaure en Alèxia Putellas, que ha anotat 16 dianes a la lliga defensant la samarreta del FC Barcelona.

Nou comentari