MónTerrassa
El Terrassa FC vol trencar la mala dinàmica a les illes
  • CA

Aquest diumenge a les 12:00 hores el Terrassa visitarà les illes balears per enfrontar-se al CD ibiza Islas Pitiusas. Els dos equips arriben al partit en dinàmiques totalment diferents. En el cas dels egarencs, es troben en un bon moment de forma, sense perdre cap partit des de fa sis jornades i en un bon moment futbolístic. Els de Jordi López volen sumar una nova victòria per apropar-se a la zona de Play-Off que ara mateix queda a cinc punts de distància.

En el cas del CD Ibiza les sensacions són totalment diferents. L’equip balear encadena tres jornades consecutives perdent a la lliga i en els últims sis partits només ha estat capaç de treure cinc punts.

Objectiu: Trencar el malefici de les illes

Un dels objectius del Terrassa en aquest partit és poder trencar d’una vegada la mala dinàmica que porta arrossegant des de la temporada passada cada vegada que visita les illes balears. En les seves visites al CD Ibiza, Formentera, Penya Deportiva i Andratx la temporada passada el Terrassa no va ser capaç de guanyar cap partit i es va endur alguna dura derrota com per exemple davant el CD Ibiza que va perdre per 0-3 (A la tornada, el Terrassa va guanyar a casa per 3-0 al conjunt pitiús).

Aquesta temporada el Terrassa ha visitat ja el camp de la Penya Deportiva i el resultat també va ser favorable als locals, que van guanyar al conjunt egarenc en un clar 3-1. Per aquest partit, Jordi López segueix amb les baixes de llarga duració de Vivancos i Adrià González. A més, està per veure si Fran entra a la convocatòria i si també està disponible Diego Garzón, que va marxar lesionat del camp en l’últim partit de lliga contra l’Hèrcules.

El CD Ibiza també vol disputar el Play-Off

Tot i que ara mateix el CD Ibiza es troba a la dotzena posició de la taula, dos punts per sobre del descens, el seu objectiu aquesta temporada és similar al del Terrassa: Aconseguir entrar al Play-Off. Ja la temporada van ser molt a prop d’obtenir una plaça, però finalment van quedar en la sisena posició. Els de Raúl Garrido no han començat la lliga potser de la forma somiada i es troben una mica lluny ara mateix de les posicions de privilegi, però tenen un equip preparat per competir contra qualsevol equip i volen trencar la seva mala dinàmica com més aviat millor.

On encara és viu l’equip balear es a la Copa de Rei després de guanyar a casa per 3-1 al Rayo Majadahonda de 1RFEF. Una demostració més, de què és un equip que no posa les coses gens fàcil al seu rival.

El seu màxim golejador fins al moment amb 3 gols és un vell conegut per l’afició egarenca, Pol Ballesteros, que va jugar al Terrassa la temporada 2016-2017.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa