MónTerrassa
El Terrassa FC suma tres punts i ja té el playoff a un
  • CA

Superioritat i victòria dels egarencs a casa. Terrassa FC i CD Ebro s’han enfrontat en el Camp Municipal de Ca n’Anglada en el partit corresponent a la jornada onze del campionat domèstic. Els de casa arribaven a l’encontre després de sumar un valuós empat en el camp del primer classificat, el Teruel. Per la seva part, el Ebro va imposar-se amb claredat en l’última jornada contra el Cerdanyola per quatre gols a un.

El partit ha començat amb molta intensitat per part dels dos conjunts. La primera oportunitat ha estat pel Terrassa en una jugada finalitzada per Alberto Fernández sense èxit. Els de Jordi López tenien les idees molt clares i al minut cinc ja disposaven de la segona ocasió amb una centrada rematada per Joel Priego que no ha suposat problemes pel porter Loscos. La primera pels visitants arribava al minut 16 amb una internada per banda de Sola que ha deixat pràcticament sol a Eder Díaz, però el xut ha anat molt centrat i Ortega l’ha atrapat sense dificultats. Poc després, el mig centre de l’Ebro, Nando Quesada, ha tingut un tir clar dins l’àrea que ha provocat l’estirada d’Ortega. Al minut 22, Alberto Fernández ha rematat de cap una centrada des de banda esquerra, però l’intent ha sortit desviat. El CD Ebro estava arribant més que als primers compassos del partit i el mateix Nando Quesada tenia una altra ocasió amb un xut escorat que ha marxat per sobre de la porteria. Al minut 35, Carlos Martínez ha estat a punt de fer el primer pel Terrassa després d’un xut potent des de fora de l’àrea que ha tocat el porter i ha acabat topant en el pal dret.

Ha estat una primera part molt equilibrada en què ambdós conjunts ha tingut oportunitats per marcar, però no hi ha hagut gols. Tot i això, el Terrassa FC ha tingut la millor del partit amb un xut de Carlos Martínez que ha tocat en el pal.

A la represa, el Terrassa ha sortit molt millor i al minut 56 ha vist recompensada la seva superioritat sobre el terreny de joc. Gràcies a una passada filtrada a l’interior de l’àrea, Lucas Viña s’ha quedat sol davant el porter i ha fet una passada enrere a Alberto Fernández, que ha definit a plaer per posar el primer gol del partit. Tot i que el ritme de la segona part estava sent alt, no s’ha vist cap ocasió clara (excepte el gol) en el primer equador de la segona meitat. La primera de l’Ebro a la segona part no ha arribat dins el minut 68 amb un xut de Miguel Díaz des de la frontal que ha marxat fora. Un minut després, Àlex Fernández intentava un tir similar sense fortuna. El partit començava a tenir un ritme frenètic i a la següent jugada Josu ha tingut una ocasió al contraatac, però l’ha fallat la punteria. Al minut 85, Bruno ha vist una targeta vermella dubtosa després d’una falta a un rival a la frontal de l’àrea. Tot i jugar amb un menys, el Terrassa FC ha estat capaç de defensar el marcador i permetre que l’Ebro no li generés tant de perill.

Així ha acabat un partit en què el Terrassa FC ha estat superior al seu rival i el gol d’Alberto Fernández ha fet justícia pel que s’ha vist sobre el verd. Amb aquest resultat, els de Jordi López ja sumen un total de 16 punts a la classificació i està només a un d’entrar a la zona del playoff d’ascens. En la següent jornada, els egarencs s’enfrontaran al Lleida en el Camp d’Esports per intentar seguir pujant posicions en el campionat.

TERRASSA FC: Ortega, Bruno, Castillo, Morales, Lucas Viña, Àlex Fernández, Martí Soler, Josu (Marc Vicente, 90’), Alberto Fernández (Pelegrín, 87’), Carlos Martínez (Sergi Serrano, 46’), Joel Priego.

CD EBRO: Loscos, Oier (Ballesteros, 75’), Jorge Adán, Meseguer (Charlez, 87’), Abel, Altube, Nando Quesada, Eder Díez, Miguel Díaz, Nahuel, Sola (Guillermo, 75’).

Àrbitre del partit: Miquel Domato Pedreira (Comitè Balear). Ha mostrat targeta als locals Josu, Àlex Fernández i als visitants Loscos, Meseguer.

Imatge del partit entre el Terrassa FC i el CD Ebro | Alejandro García

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa