MónTerrassa
El Terrassa FC signa la tercera victòria consecutiva en un inici de temporada immaculat
  • CA
zzz
Igualada-Terrassa FC |

!--akiadsense-->

El Terrassa FC ha signat la tercera victòria consecutiva i l’equip de Xevi Molist se situa al capdamunt de la classificació del grup V de la Tercera Divisió. L’inici dels vermells aquesta temporada rara per la pandèmia de Covid-19 és immaculat i convida a l’optimisme, amb sis gols a favor i cap en contra. Els terrassistes se situen primers empatats amb l’Europa, que avui ja passat per damunt de La Montañesa i continua amb una sèrie de tres triomfs, i del rival d’aquesta tarda de diumenge, que ja suma un partit més. El Terrassa ha estat molt superior i els tres punts se n’han anat cap a la capital del Vallès Occidental.

El Terrassa FC se n’ha anat al descans amb victòria al Municipal de Les Comes d’Igualada. N’hi ha hagut prou amb un gol matiner de Jaume al minut 13. Els de Xevi Molist no han patit massa en els primers 45 minuts. Els de cada han generat poc perill, amb algun en pilota aturada, i els egarencs ha tingut ben controlat el partit, tot i que de mica en mica han perdut pistonada. Han anat de més a menys.

Segurament l’ocasió més clara de l’Igualada ha arribat tot just a la represa. El joc ha estat més agressiu per part dels dos equips i l’àrbitre ha començat a repartir grogues. Xevi Molist ha mogut fitxa al 62. Àlex Fernández se n’ha anat al vestidor i ha sortit al camp Galeano.

En la segona part l’Igualada ha decidit prémer l’accelerador i el Terrassa ha patit per la pressió dels locals, que cercaven l’empat. Per canviar la tendència, l’entrenador vermell ha posat al camp Kilian i Akito, una proposta molt ofensiva malgrat anar per davant en el marcado. Cap a la dutxa se n’han anat Jaume i un enfadat Adri Lledó, que no ha tingut el seu millor dia. Era el minut 70. El Terrassa ha continuat arribant a dalt amb pocs efectius. La segona part ha passat ràpida. I ha arribat un gran gol de Kito, que s’ha desfet de dos contraris i ha xutat al fons de la xarxa, al 77, amb un xut ras. A tres minuts del 90, Akis i José Enrique han ocupat el lloc Sergi Arranz i Josu, els veterans. S’havia d’acabar de matar el partit.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ GRUP A TERCERA DIVISIÓ

sss

!--akiadsense-->

xzzz

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa