Victòria anguniosa per a un Terrassa FC que ja enfila el liderat
Sergi Arranz ha celebrat els 30 anys amb un gran gol a Peralada
Sergi Arranz ha celebrat els 30 anys amb un gran gol a Peralada | Juanma Medina / Terrassa FC

El Terrassa FC ha sortit a la gespa del camp del Peralada sabent que tenia aquest diumenge una magnífica oportunitat per quedar-se a un sospir -només a tres punts- del liderat del grup 5 de Tercera Divisió. Davant les punxades de L’Hospitalet (un empat a casa amb el Sant Andreu) i la Pobla de Mafumet (derrota a casa amb el Vilassar), el conjunt de Xevi Molist ho tenia tot de cara per clavar un cop de puny a la taula i presentar credencials com a ferm candidat a campió de Lliga. I els vermells no han fallat i s’han endut els tres punts cap a casa tot i un patiment extrem en el tram final (1 a 2).

No podria haver començat millor el partit amb un gol ben matiner per als egarencs. Tot just al minut 3, una centrada de Kilian ha estat refusada pel porter Aroca. La pilota ha quedat morta als peus d’Arranz que amb poc esforç ha pogut introduir la pilota dins de la xarxa. Era el 0 a 1, i la sort somreia als visitants. Els minuts inicials han estat prou dinàmics, després del gol, Carles Puig ho ha intentat amb un xut creuat des del lateral de l’àrea gran que ha aturat, en dos temps, el porter visitant Ortega.

David Coro -excapità dels empordanesos- ha estat el protagonista dels següents minuts. Primer, ho ha intentat amb un xut des de fora l’àrea que no ha causat problemes a Aroca. Poc després, l’ha tornat a tenir però el porter del Peralada ha estat providencial quan amb la punta del peu dret ha pogut treure la pilota de la mateixa ratlla. I, finalment, tanta insistència ha acabat amb premi. Al minut 14, Coro ha aconseguit el gol gràcies a rematar, des del segon pal, una centrada des de banda esquerra que ha acabat dins de la xarxa després de fregar -literalment- el pal.

Després d’uns minuts de repòs, el Terrassa FC hi ha tornat, i ho ha fet amb força. Al 34, Sergi Arranz ha recollit una passada a l’espai de Coro i ha rematat amb molta intenció però Aroca l’ha aturat amb el cos i l’ha refusat a córner. Amb el 0 a 2 al marcador, els egarencs han marxat al descans després de realitzat una molt bona primera part, amb algun petit patiment en defensa però mostrant el seu gran potencial golejador.

Setge del Peralada i un Terrassa resistent

La segona part ha estat marcada per l’estira-i-arronsa entre els dos conjunts. Moltes interrupcions i faltes que impedien que el Terrassa FC agafés ritme mentre que el Peralada era víctima de la seva frustració.

No ha estat fins al minut 68 que ha arribat el primer xut entre els tres pals. L’ocasió ha estat pels locals amb un xut llunyà d’Èric Vilanova que ha engospat Ortega. Els egarencs han patit de valent pràcticament tota la segona part, amb un Peralada llançat, que ha pressionat i tancat els vermells al seu camp. Han disposat de diverses oportunitats a pilota aturada però no han aconseguit connectar. I això que ja cantaven gol quan Cunill ha rematat dins de l’àrea petita, per partida doble, però Ortega, primer, i un defensa sota pals, després, ho han evitat.

Jaume ha intentat parar la sagnia d’atacs amb un xut des del mig del camp que volia sorprendre el porter Aroca i que gairebé ho aconsegueix. Els terrassistes han optat per intentar el 0 a 3 amb ràpids contraatacs dirigits per Kilian, però era més a prop el 1 a 2. A cinc minuts per acabar el partit, al 85, Sergio Álvarez s’ha estrenat com a golejador després de rematar a la mitja volta. Kilian l’ha tingut per donar la tranquil·litat però ha perdonat i la seva rematada ha sortit fora. Han estat quatre minuts de temps de descompte d’autèntic infart i angoixa per als egarencs que han tret aigua com han pogut per mantenir la victòria.

CF PERALADA: Aroca, Puig, Canal, Romero, Cunill, Èric Vilanova (Arnau Ortiz 89′), Ferrón, Ritxi, Jorge Torres (Víctor Bertomeu 45′), Guillem (Sergio Álvarez 74′) i Medina

TERRASSA FC: Ortega, Eric Ruiz, Pelegrín, Yayá, Lucas Viña, Manu, Coro (David López 77′), Àlex Fernández (Kevin 68′), Jaume, Arranz (Genís 83′), Kilian

Targetes: Arranz, Carles Puig, Víctor Bertomeu, Èric Vilanova, Eric Ruiz, Cunill