Aquest divendres 18 d’octubre hi ha vaga general convocada pels sindicats sobiranistes Intersindical-CSC i IAC. El Terrassa FC ha emès un comunicat on exposa el seu parer al respecte. El club -oficines i instal·lacions- romandrà obert per a qui vulgui anar-hi. “El Terrassa FC respecta la ideologia, opinió i posicionament polític democràtic de tots els socis, aficionats, simpatitzants i jugadors, fet que demostra la pluralitat que hi ha i enriqueix el nostre club”.

Comunicat oficial del Terrassa FC

El Terrassa FC informa, en relació a la convocatòria de vaga general convocada a Catalunya aquest divendres 18 d’octubre de 2019, que:

1. El club no pot assegurar que els serveis que ofereix el Terrassa FC es puguin desenvolupar amb normalitat. Les oficines i la resta d’instal·lacions de l’Estadi Olímpic de Terrassa romandran obertes, per assegurar l’acolliment dels jugadors, famílies i socis que hi assisteixin, tot i que el club no pot garantir el normal funcionament.

2. La realització dels entrenaments dependrà de l’assistència dels entrenadors i coordinadors i dels possibles problemes de mobilitat que es puguin produir per l’aturada general.

3. El club garanteix entrenaments per aquells jugadors i jugadores que vulguin participar lliurement en les activitats.

Nou comentari