MónTerrassa
El Terrassa FC marxa d’Andratx amb tres pals i un punt
  • CA

El Terrassa FC s’ha desplaçat aquest diumenge, 6 de març, a casa de l’Andratx en un duel marcat per les urgències dels dos equips. I és que ambdós conjunts es troben a la corda fluixa, si bé, els balears en una posició més desesperada. Separats per tan sols quatre punts, els terrassencs tenien una bona oportunitat per sumar posicions i trencar la mala ratxa fora de casa (només 2 victòries en tota la temporada). Al final, però, l’empat a 0 no ha acabat de satisfer a ningú. I això que d’oportunitats n’hi ha hagut per banda i banda, i el Terrassa FC ha fet fins a tres pals.

Un pal i un bon ensurt

El Terrassa ha saltat a la gespa amb ganes de fer-se amo i senyor de la pilota. I així ho ha fet des de bon inici. Sense rifar-la i amb un pressió alta per recuperar-la ràpidament, era un monòleg dels egarencs. La primera ocasió -molt clara- ha estat ja al minut 10. Aythami ha arribat a la línia de fons i ha aconseguit treure una magnífica centrada des de banda esquerra. La pilota ha arribat ben dolça a Sergi Serrano, que ha fet un bon moviment de cap per enviar-la al segon pal, lluny de l’abast del porter balera. L’esfèrica però ha impactat al pal i el rebot no ha pogut ser agafat per cap terrassista.

Però a mesura que han anat passat els minuts, tot i anar a remolc, l’Andratx sí que ha aconseguit trepitjar ja l’àrea rival. Al 31, ha estat la seva gran oportunitat d’obrir la llauna. Juanvi ha sortit a refusar una centrada bombada però el seu colpeig amb els punys no ha estat bo i s’ha convertit en una passada cap a Marcos que, sense pensar-s’ho dos cops, ha rematat amb el cap direcció a una porteria terrassista sense porter. Per sort, Marimon, molt atent, l’ha pogut refusar quan ja es cantava gol.

El darrer quart d’hora ha estat d’anar i venir. El Terrassa l’ha tingut en una jugada una mica enrevessada. Akito a la frontal de l’àrea ha volgut fer una passada cap a Lucas Viña, que es trobava en posició de fora de joc, però la pilota ha estat primer refusada per un defensa i després colpejada sense voler per un altre, de manera que el lateral s’ha trobat habilitat, ben situat i amb un u contra u franc a tocar del punt de penal davant del porter Vicenç. Aquest però ha estat ràpid i s’ha fet gran per tapar qualsevol forat. Mentre que l’Andratx ha clavat un bon ensurt després que Marcos s’hagi desfet de dos defensors i, tot sol, projectés un xut ras i fort amb cama dreta que anava ben arran de pal. Juanvi ha fet una bona estirada i amb els punys l’ha refusat.

Dos pals i patiment

La segona ha part ha començat diametralment oposada a la primera. Semblaven dos equips diferents. Un Terrassa FC tímid, imprecís i tancat al seu propi camp. Un Andratx valent i atrevit, més intens i que volia la pilota. Però han estat els visitants qui han clavat el primer ensurt. Josu ha fet una bona jugada individual i entre un núvol de defensors ha aconseguit carregar la cama i enviar-la entre els tres pals. El porter mallorquí s’ha hagut de lluir per evitar el gol. La torna ha arribat cinc minuts després de les botes de Vinicius. El davanter brasiler s’ha escapat de Marimon i ha entrat per la banda fins a l’àrea. El seu tir fortíssim al primer pal ha obligat Juanvi a treure una mà miraculosa.

La sensació de perill dels balears era cada cop més sufocant. Els canvis encara han donat més pólvora als locals. Un d’aquests jugadors ha estat el protagonista d’una nova ocasió. Al minut 73, Cucu Fernández ha recollit una passada a l’esquena de la defensa que s’ha plantat davant de Juanvi, que ha estat prou encertat i ha cobert bé.

Però la pilota aturada ha estat un bon aliat per al Terrassa FC per agafar aire. Un córner rematat per Marimon de cap des del punt de penal anava amb molt mala intenció. Tanta que només els dits de Vicenç han pogut desviar-la i enviar-la al travesser. Semblava que havia entrat i els jugadors han reclamat el gol, però entre àrbitre i linier han determinat que no havia acabat d’entrar tota. I en el següent córner, un minut després, un altre pilota a la fusta per al Terrassa després d’una rematada de cap que havia sorprès al pal curt al porter.

Juanvi ha continuat tenint feina, quan Toni Jou l’ha forçat a una doble aturada després d’una rematada molt escurada però que anava amb mala idea. Els darrers minuts amb el paritt ja boig, ple d’angoixes i nervis per amdbós equips que no ha ajudat a tenir-ne cap de clara. 

CE Andratx: Vicenç, Pep Vidal, De la Espada (Guille 78’), Gerardo Bonet, Llabrés (Abdel El Bachir 78’), Vinicius (Diego Martínez 66’), Alvaro de Dios, Pau Pomar, Toni Jou, Kevin Garcia (Cucu Fernández 71’), Calos Sánchez

Terrassa FC: Juanvi, Castillo, Marimon, Lucas Viña, Diego (Mahamadou 87’), Àlex Fernández (Victor Morales 74’), Aythami, Akito (Alberto Fernández 74’), Adri Lledó, Sergi Serrano (Joel Priego 64’), Josu

Targeta: Marimon (42’), Lucas Viña (54’), Miquel Llabrés (57’)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa