El Terrassa FC ensopega a casa
Terrassa FC-Vilassar
Terrassa FC-Vilassar | J. M.O.

El Terrassa FC no ha passat de l’empat a 0 a casa contra el Vilassar i deixa de ser colíder. No ha estat un dels millors partits dels de Molist però la victòria hauria estat un resultat més just. L’Hospitalet no ha fallat a casa contra el Santfelieunc i continua sent líder del grup V de Tercera Divisió. Tampoc ho han fet el tercer i el quart, el Sant Andreu i l’Europa.

Primera part

El Vilassar ha sortit més endollat que els de l’Olímpic, tot i que a partir del minut 7 els vermells ja han començat a dominar el joc. Durant la primera mitja hora la pilota s’ha mogut més pel mig del camp que per cap altre lloc del camp. No passava res. I tampoc s’han viscut ocasions de gol. Un Terrassa i un Vilassar amb moltes pors, i amb la ferma voluntat de mantenir la porteria a 0. Els de Molist sí que han estat capaços de generar algun córner, tret sense cap conseqüència. S’han despertat els de Xevi Molist. I en un minut, Genís ha rematat des de fora de l’àrea amb tota la intenció i la bola ha topat en un defensa quan anava dins, i Coro ha fet una centrada que no han atrapat per mil·límetres ni Arranz ni Àlex. En els darrers minuts el partit s’ha obert i el Vilassar s’ha acostatt amb cert perill a la porteria defensada per Ortega. I s’ha mantingut la tendència de desaprofitar els córners, una arma que veient el partit semblava bona per trencar l’empat. El gol ha estat a tocar en una rematada a boca de canó que ha aturat de manera espctacular el porter dels blaus.

Segona part

Xevi Molist ha mogut fitxa i ha deixat Genís al vestidor per donar pas a Poves. Però la represa ha començat amb un gran ensurt tot just iniciar-se quan el Vilassar ha gaudit d’una gran ocasió del gol. Els vermells han avançat línies i els visitants han trobat més espais per les contres. El Terrassa ha vist el gol a prop amb una gran jugada individual de Coro. El xut ha marxat fora per poc. Molist sha vist a fer un canvi per la lesió de Galeano, al minut 61. Manu ha estat el substitut. De mica en mica el Terrassa s’ha fet amo i senyor del camp i ha aculat el Vilassar, que ha acceptat l’empat com a bo i ha decidit perdre temps i deixar un únic davanter. Amb una defensa 5-3 era difícil entrar. A 8 minuts pel final, Molist ha tocat una peça més. Ha retirat Jaume i ha fet entrar De Giovanni.