Un Terrassa FC massa irregular s’endú un puntet del camp del Brea

El Terrassa FC s’ha desplaçat aquest diumenge al camp municipal de Piedrabuena, per disputar el primer partit de la lliga 2021-22 de Segona RFEF fora de casa. Repartiment de punts (1 a 1) en un partit sense un dominador clar. El conjunt de Jordi López s’enfrontava al Brea, un equip d’un petit municipi de menys de 2.000 habitants, que havia debutat la setmana passada amb derrota davant del Cerdanyola (2 a 1). Els egarencs arribaven amb bones sensacions després de la victòria contra el Huesca (2 a 0, amb doblet d’Aythami) però això no s’ha traslladat massa al camp.

Primera part molt fluixa del Terrassa FC, plena d’imprecisions i sense ritme ni control, en què a més no ha tingut cap ocasió clara, de fet, ni tan sols podem dir que hagi tingut alguna ocasió. Fins al minut 20, el més entretingut del partit havia estat la irrupció al terreny de joc d’un espontani, un gos que volia endur-se la pilota. Ha estat però just retirar l’animal que el Brea s’ha despertat. Al 22, ha arribat el gol dels locals. Aprofitant un contraatac, Veintemilla ha fet una bona centrada que ha trobat a l’altra banda, i amb el cap ben preparat, a Cuena. El davanter aragonès havia trobat l’espai entre els dos centrals i ha rematat amb tota la mala intenció lluny de l’abast d’Ortega.

Ja fregant la mitja hora de partit, el Brea ha encadenat dues noves oportunitats per fer més fonda la ferida. La primera, ha estat Mati que ha recollit una pilota morta fruit d’un refús i que veient la posició tan franca ha volgut rebentar-la, amb la bona sort per al Terrassa FC que el seu xut ha sortit per sobre el travesser. Un minut després, Mati ha estat qui ha fet la centrada cap al seu company Veintemilla, que guanyant l’esquena dels egarencs, ha estat a punt de sorprendre.

Abans d’acabar la mitja part, els locals n’han tingut una altra. Cuenca ha posat a prova Ortega. El porter terrassenc ha estat salvador i ha pogut desviar l’esfèrica quants els pocs aficionats aragonesos ja cantaven gol. El porter Unai només ha tocat la pilota en dos instants i cap determinat, el primer per engospar una centrada de Josu, i la segona per refusar amb els punys un llançament del mateix jugador.

Un gos ha saltat al terreny de joc en e partit entre el Brea i el Terrassa FC | Juanma Medina – Terrassa FC

Una segona part més entretinguda

Els canvis just en el descans han despertat una mica el Terrassa i ja al primer minut s’ha pogut veure el primer xut entre els tres pals dels egarencs. Ha estat Akito, que acabava de sortir des de la banqueta, i que ha fet lluir de valent al porter Unai. El foc ha durat poc més de deu minuts, quan el Brea ha sabut ajustar-se i lluny de replegar-se per mantenir el gol d’avantatge, ha pressionat molt amunt, per evitar que els egarencs sortissin amb la pilota controlada, com els agrada. Pelegrín, una mica a la desesperada, ha intentat sorprendre des de lluny, però el seu xut ha sortit fora.

Uns moments de bogeria han beneficiat el Terrassa. Castillo ha pujat l’empat al marcador gràcies a una bona rematada de cap, a la sortida d’un córner. Era el minut 69. Just uns segons després, els egarencs haurien pogut capgirar el marcador si Aythami hagués estat una mica més encertat en la connexió amb Akito. Però també el Brea, de les botes de Cuenca, n’ha disposat una de bona que ha obligat de nou a aparèixer Ortega.

Després d’aquests instants, les anades i vingudes han estat la tònica, i el Terrassa FC ha patit fins al final perquè el Brea no renunciava pas a quedar-se els tres punts. Sense cap ocasió destacable, la sensació de perill dels locals ha estat superior a la dels egarencs que han estat comptant els minuts pel xiulet final.

Alineacions

CD BREA: Unai, Mati, Toni P, Borja P, Roy (Jony 87′), Isra, Pepo, Juan González (Carlos Cano 60’), Veintemilla, Cuenca (Diego Puig 74’), Cano (Jona 74’)

TERRASSA FC: Ortega, Lucas Viña (Sergi Serrano 68’), Aythami (Àlex Fernández 80’), Joel Priego, Adri Lledó, Morales, Martí Soler, Alberto Fernández (Carlos Martínez 55’), Salva (Castillo 45’), Pelegrín, Josu (Akito 45’)

Targetes: Juan González (10’), Martí Soler (40’), Cano (44’), Isra (45’), Alberto Fernández (50’), Roy (75’), Toni (81’), Jona (90+2′)