MónTerrassa
El Terrassa FC aplica la llei del mínim esforç davant del Granollers
  • CA
El Terrassa FC s'ha enfrontat al Granollers en la 4a jornada de Lliga
El Terrassa FC s’ha enfrontat al Granollers en la 4a jornada de Lliga | Anna Solernou
!--akiadsense-->

L’Estadi Olímpic de Terrassa ha acollit aquest diumenge a la tarda el partit corresponent a la quarta jornada de Tercera Divisió del grup 5 entre el Terrassa FC i el Granollers. L’equip entrenat per Xevi Molist ha aplicat la llei del mínim esforç en un partit impropi del seu estil de joc. Un solitari gol de Pelegrín ha donat els tres punts als egarencs que han mostrat la cara menys amable davant la seva afició que ha acabat cridant perquè l’àrbitre xiulés al final en un temps de descompte agònic.

Com era d’esperar, el Terrassa FC ha sortit amb el pilot automàtic sabent-se el favorit. Clar dominador del ritme i de la pilota, al minut 15 ja comptabilitzava fins a tres ocasions: dos xuts des de fora l’àrea de Carlos i de Coro que han sortit desviats per poc, i una rematada de cap de Jaume, que ha obligat al porter Fernández a estirar-se. Després han vingut 15 minuts d’ensopiment fins que Pelegrín ha despertat l’afició. Ha estat gràcies a un llançament de Coro des del córner esquerre cap al primer pal; allà l’esperava el defensa terrassista que amb el cap l’ha pentinat enrere amb força i l’ha introduït dins de porteria. Ha estat un miratge perquè la letargia ha tornat a instal·lar-se a l’Olímpic, i amb cap més ocasió s’ha arribat a la mitja part.

Pelegrón celebrant el primer gol del Terrassa FC
Pelegrón celebrant el primer gol del Terrassa FC | Juanma Medina

!--akiadsense-->

Una ocasió amb dos pals

La segona part ha començat igual que la primera quant a emoció. Ha estat però el Granollers el primer a generar perill. Un córner al minut 48 ha estat rematat per Martí Serra en la seva primera pilota que tocava. El xut, massa fluix i poc convençut, ha mort a les mans d’Ortega. Els visitants s’han vist amb la necessitat de fer un pas endavant i voler més la pilota, i el Terrassa ha cedit l’esfèrica sense escarafalls, restant a l’espera. I quan tothom ja mirava el rellotge per veure com passaven lentament els minuts, els vermells han tret un moment el caràcter, i han tingut el segon a fregar dels dits. Dos xuts consecutius, fruit de la mateixa jugada, han impactat ambdós al travesser.

Poc després, era el Granollers qui ho intentava a pilota aturada. Al minut 70, Martí Serra ha tornat a ser el destinatari de la pilota, aquest cop amb un remat de cap que ha sortit fora. Els visitants han continuat insistint -per sort, sense gens d’encert- davant d’un Terrassa anestesiat, incapaç de trenar una jugada i fent morir d’avorriment Arranz. I així, s’ha arribat al minut 90 i al temps de descompte, amb un Yaya expulsat per doble amonestació. I amb el xiulet de l’àrbitre tothom ha sospirat. Els jugadors perquè s’acabava l’agonia i el públic perquè ja podia marxar cap a casa a sopar.

TERRASSA FC: Ortega, Lucas Viña, Galeano, Arranz, Coro (Kilian 65’), Jaume (David López 58’), Kevin (Àlex Fernández 76’), Carles, Genís, Pelegrín, Yayá

EC GRANOLLERS: Sergio Fernández, Víctor Díaz (Martí Serra 47’), Eloi Zamorano, Guillem Pujol, Pau Darbra, Arnau Fortuny, Víctor Morales, Diego Garzón, Max Llovera (Daniel Ovispo 79’), Marc García, Sergi Besonías (Alex Castillo 45’)

Targetes: Arnau Fortuny (78’), Yayá (70 + 90)

Els jugadors del Terrassa FC celebrant el gol de Pelegrín
Els jugadors del Terrassa FC celebrant el gol de Pelegrín | Anna Solernou

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa