MónTerrassa
El Terrassa FC empata en un partit vibrant
  • CA

Empat a casa d’un Terrassa dominant. Terrassa FC i Espanyol “B” s’han enfrontat en el Camp Municipal de Ca n’Anglada en el partit corresponent a la jornada 13 de la competició domèstica. Els de Jordi López arribaven a l’encontre després de guanyar al Lleida Esportiu, encadenant tres victòries en les quatre últimes jornades. Només un punt li separava d’un Espanyol que va sumar tres punts en l’últim partit contra el Cerdanyola. Desafortunadament pel Terrassa, l’Espanyol “B” s’ha posat per davant en el marcador en el primer minut de partit.

El lateral Lancho ha posat des del lateral de l’àrea una passada enrere que ha rematat al fons de la xarxa Dacosta. Poc després, els de casa han estat a punt d’igualar l’electrònic amb un xut molt estètic de Joel Priego a centrada d’Akito. Tot i el gol inicial dels visitants, el Terrassa no ha deixat de lluitar en cap moment i estava exercint una pressió alta al camp de l’Espanyol. Víctor Morales ha tingut una oportunitat clara després d’un llançament de banda que ha acabat en un embolic dins l’àrea, on ha pogut rematar molt forçat el central del conjunt egarenc.

Al minut 22, Alberto Fernández, ha aprofitat una internada per línia de fons d’Akito per acabar xutant en una posició centrada, però un defensa de l’Espanyol ha refusat el tir. Els de Jordi López estaven atacant constantment i mereixien el gol de l’empat, però l’Espanyol “B” ha duplicat el seu avantatge amb un gol de l’extrem Abde, que ha definit molt bé contra Ortega en una jugada al contraatac. El partit estava boig i al minut 27, Alberto Fernández ha retallat distàncies amb una rematada de cap a la sortida d’un córner picat per Adri Lledó. Amb aquest gol, el davanter del Terrassa ja suma quatre jornades seguides veient porteria. Pocs minuts després, Pelegrín ha fet des de la banda dreta de l’atac un centre-xut que ha estat a punt d’anar entre els tres pals. A l’últim minut del primer temps, el lateral visitant Rubén ha fet una internada per banda dreta al contraatac que ha acabat en un mà a mà contra un Ortega que l’ha parat el xut. Així ha acabat una primera part vibrant en què el Terrassa ha merescut molt més, però ha vist com l’Espanyol “B” marcava en dues jugades aïllades. Els egarencs han dominat la possessió i el joc en tot moment contra un Espanyol que ha fet mal al contraatac. Tot i això, els de Jordi López han retallat distàncies amb un gol d’Alberto Fernández.

A la represa, el Terrassa ha vist recompensat el seu bon joc i la superioritat sobre el seu rival i ha igualat el matx amb un gol d’Adri Lledó. Martí Soler ha filtrat una passada dins l’àrea al migcampista de l’equip egarenc, que ha xutat creuat lluny de l’abast del porter Fortuño. Els terrassistes seguien dominant i al minut 60 han tingut una doble ocasió clara. En primera instància, Alberto Fernández ha retallat davant dos defenses i ha carregat un xut amb la cama esquerra. El tir ha estat refusat per un jugador de l’Espanyol i, en el rebot, Sergi Serrano ha rematat de primeres, però la pilota ha sortit prop de la porteria. Poc després, Josu ha fet una jugada individual en què ha deixat enrere fins a tres rivals i, posteriorment, ha xutat sense gaire angle. En els següents minuts de partit, l’Espanyol “B” ha tingut més presència ofensiva i ha estat tan aclaparador el domini de joc del Terrassa. Tot i això, en el minut 77 els egarencs han estat a punt de marcar després d’una rematada de cap que ha tret el porter rival. Els de Jordi López estaven recuperant sensacions en atac i han tingut una altra oportunitat després d’una
conducció de Martí Soler que ha acabat amb un xut potent de Sergi Serrano que ha aconseguit aturar Fortuño. Àlex Fernández ha sorprès el porter en una falta lateral enverinada que ha estat a punt de trobar porteria. Ja al temps afegit, Aythami Perera ha xutat en bona posició dins l’àrea, però el porter, que ha fet un gran partit, ha refusat l’esfèrica a córner.

Finalment, el partit ha acabat en empat a dos. Tot i que el Terrassa ha remuntat un desavantatge de dos gols, l’empat deixa una sensació agredolça per egarencs degut a la superioritat que han demostrat durant tot el partit. Amb aquest resultat el Terrassa FC suma un total de 20 punts en la classificació, situant-se en setena posició.

TERRASSA FC: Ortega, Pelegrín (Bruno, 57’), Castillo, Morales, Lucas Viña, Adri Lledó
(Àlex Fernández, 73’), Martí Soler, Josu, Joel Priego (Sergi Serrano, 46), Akito (Aythami,
57’), Alberto Fernández.

ESPANYOL “B”: Fortuño, Rubén, Rodríguez, Gorjon, Álvaro, Martínez (Martí Riera, 87’),
Villahermosa, Dacosta (Mangada, 73’), Abde (Roca, 73’), Mahicas (Touaizi, 57’), Max.
Targetes grogues: Martínez (Espanyol “B”, 30’), Max (Espanyol “B”, 36), Abde
(Espanyol “B”, 59’), Villahermosa (Espanyol “B”, 63’), Aythami (Terrassa FC, 77’), Josu
(Terrassa FC, 84’).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa