El Terrassa FC empata al camp del líder (1-1) tot i un penal en contra polèmic

El Terrassa FC jugava avui a casa del líder destacat de la Segona Divisió RFEF, grup III, i ha aconseguit un empat (1-1) malgrat un penal en contra més que polèmic a les acaballes de la primera part. El Teruel es podia permetre el luxe de perdre i romandre encara al capdavant. Els terrassistes, a la meitat de la taula, buscaven un bon resultat per acostar-se als llocs privilegiats que donen accés als “play-off” d’ascens

Primera part

Els primers 20 minuts de la primera part han estat molt ensopits i no ha passat res de res. Un primer xut de Josu al minut 7 ha estat un miratge. Cap dels dos equips anava a buscar el partit, tot i que els egarencs eren un pèl més ofensius. El líder de la categoria, el Teruel es mostrava còmode amb el ritme de joc i amb buscar la contra. Tot esperant el moment just. I l’ha trobat, al 22, però allà hi havia Ortega per fer una gran aturada. El Teruel ha fet una petita passa endavant i ha provocat dos córners gairebé seguits. Amb una línia de 4 al darrere, els de casa tocaven i tocaven i deixaven passar els minuts. I ha arribat l’ocasió més clara de tot el partit, un u contra u d’un davanter contra Ortega, que ha rebutjat amb la punta de la bota de miracle. L’ensurt ha estat dels grossos. I el que podia ser un 1-0 s’ha convertit de cop en un 0-1.

L’equip de Jordi López s’ha avançat gràcies a un xut d’Alberto Fernández, que s’estrenava aquesta temporada. Els de l’Olímpic s’han animat i han tingut els seus millors moments, tot i una passa enrere de Morales cap al seu porter que els del Pinilla no han aprofitat. Semblava que la primera part acabaria amb aquest resultat quan l’àrbitre ha xiulat penal en unes mans de Carlos Martínez que ningú ha vist excepte ell. I que no queda clar en cap de les repeticions que es veuen per televisió. Ha estat un regal de l’àrbitre al Teruel quan millor estaven els Jordi López. La banqueta del Terrassa FC s’ha desesperat i indignat davant un penal que costa d’explicar. Un pena màxima que ha servit per posar l’empat al caseller. Ortega no ha pogut aturar el xut d’Aparicio.

La represa

El Terrassa FC ha començat massa relaxat en la represa, i la pilota li durava poca als peus. Jordi López ha mogut la banqueta. Ha entrat al camp Sergi Serrano i ha marxat, amb cara de pocs amics, Josu. El millor de la segona part per part del Terrassa ha arribat de les botes de Priego, que ha xutat fora per poc, quan s’arribava al minut 65 de partit. El Teruel continuava a la seva, esperant l’ocasió, sense presses. I no semblava pas un equip per liderar la classificació quan es compleixen 10 jornades de lliga. A la segona part, en 20 minuts pràcticament no havia passat res. L’ocasió més clara del conjunt local ha arribat al 75, quan Salinas ha tingut el 2 a 1 a tocar. I poc després, un nou ensurt a la porteria d’Ortega a 11 minuts pel 90. En els últims instants, el Teruel, tot i no estar bé, s’ho creia, generava perill i buscava la victòria. Jordi López ha fet una revolució, amb tres canvis alhora, Âlex Fernández, Pelegrín i Akito han substituït Carlos Martínez, Bruno i Alberto Fernández. Ja a les acaballes, l’entrenador dels egarencs ha vist la targeta vermella per, se suposa, haver dit alguna cosa a l’assistent.