El Terrassa FC dorm líder

No ha estat fàcil el partit del Terrassa FC a Manresa. El triof al Congost ha estat suat i treballat. Però els egarencs han acabat líders provisionals a l’espera del que faci aquest diumenge L’Hospitalet a casa contra un altre dels aspirants al play-off d’ascens, el CE Europa. Els de Xevi Molist han estat capaços de competir i de marcar amb un home menys i ara afronten un 2020 amb totes les opcions. Les coses han començat molt bé, amb un gol de Kilian en estat de gràcia al minut 3. L’ensurt ha arribat al 30, amb l’expulsió per vermella directa al 30. Els de Molist han tirat part de la primera part i a les acaballes han vist com el Manresa empatava. Els egarencs han sabut afrontar la represa amb aptitut i entrega. El Terrasssa FC ha jugat millor amb 10 que amb 11. I al 76, Arranz, el killer ha fer l’1 a 2..