MónTerrassa
Tothom ho té clar, el Terrassa FC favorit en el derbi contra el CP San Cristóbal
  • CA
Xevi Molist i Oliver Ballabriga
Xevi Molist i Oliver Ballabriga | J. M.O.

!--akiadsense-->

Terrassa FC i CP San Cristóbal afronten el derbi en una situació totalment oposada. Els de l’Olímpic tenen a tocar el lideratge i els del Municipal de Ca n’Anglada se situen a un pas dels llocs de descens. Els de Xevi Molist viuen ara en una dinàmica positiva i els d’Oliver Ballabriga en una de negativa. I diumenge, a les cinc de la tarda, al camp de l’avinguda de l’Abat Marcet hi ha derbi.

N’han parlat avui l’entrenador terrassista Xevi Molist i el tècnic parroquial Oliver Ballabriga i els jugadors Àlex Fernández i Óscar Sierra. Coincideixen en algunes coses: el Terrassa FC és el favorit clar; un derbi és un partit diferent i pot passat qualsevol cosa malgrat el que digui la classificació; al camp hi haurà molta més gent de l’habitual i afegirà una motivació extra; respecte mutu i lloances d’anada i tornada.

Entrenador i jugador del Terrassa FC esperen mantenir la ratxa de bons resultats a casa i continuar amb el bon joc dels darrers partits, sumar una mica més de punteria per no haver de patir en partits dominats clarament i mirar de sumar els tres punts de diumenge i els tres de la setmana vinent per assolir el lideratge o tenir-lo ja a l’abast i anar de cap d’any amb bona part de la feina feta.

Entrenador i jugador del CP San Cristóbal remarquen que en un partit en una categoria com la Tercera sempre està tot obert i que la situació a la taula no els impedeix ser ambiciosos i sortir el diumenge a guanyar, això sí, amb la idea, primer, de mantenir la porta a 0. Pressió i intensitat no en faltaran. La marca de la casa romandrà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa