El Terrassa FC continua la seva ratxa a casa

Superioritat total dels egarencs a casa. Terrassa FC i CD Ibiza Islas Pitiusas s’han enfrontat en el Municipal de Ca n’Anglada en el partit corresponent a la vint-i-cinquena jornada de la competició domèstica. Els de Jordi López volien continuar la seva bona ratxa en casa i sumar la tercera victòria consecutiva en el seu estadi per establir-se en una zona noble de la classificació. Per la seva part, l’Ibiza intentava seguir la bona dinàmica de resultats per mantenir-se en la zona de playoff d’ascens.

La primera oportunitat del matx ha estat per l’Ibiza amb un xut creuat de Juan Delgado que no ha trobat porteria. Poc després, Javi Serra ho intentava amb un tir que ha sortit desviat. El Terrassa FC ha vist com li xiulaven un penal a favor per una falta a Josu en l’interior de l’àrea. Àlex Fernández, com és habitual, ha estat l’encarregat de transformar satisfactòriament la pena màxima i ha obert la llauna.

Aquest primer gol ha provocat que l’Ibiza comencés a dominar la possessió, però sense causar gaires problemes a un conjunt egarenc que es mostrava sòlid en defensa. L’actitud ofensiva dels visitants han fet que els egarencs tinguessin espais per córrer al contraatac quan recuperaven la pilota. Tot i això, no hi ha hagut grans ocasions en la primera part. Sergi Serrano ha provat sort amb un xut des de lluny que ha atrapat sense problemes el porter De la Osa. Poc després, Josu també ha rematat des de fora, però l’esfèrica ha marxat desviada per sobre de la porteria contrària.

A la represa, el Terrassa FC ha vist com li anul·laven un gol d’Aythami. El davanter del conjunt egarenc ha marcat des de fora de l’àrea gràcies a un xut espectacular que ha tocat el travesser abans d’entrar, però un fora de joc anterior ha evitat que el gol pugés al marcador. Un minut després, els locals han aprofitat els espais que deixava l’Ibiza per fabricar un ràpid contraatac que ha finalitzat Akito sense punteria. En el minut 56, Sergi Serrano ha disposat d’un mà a mà clar, però el porter De la Osa li ha guanyat la partida i ha refusat el tir del migcentre.

L’Ibiza estava intentant ser més ofensiu i dominar el joc, però vèiem a un Terrassa còmode que es mostrava sòlid darrere i aprofitava els espais al contraatac. De fet, al minut 72, Aythami ha estat a punt de marcar el segon en una transició ràpida, però el porter rival ha evitat el gol. En la següent jugada sí que ha arribat per fi el segon del Terrassa. Alberto Fernández ha aprofitat una molt bona centrada d’Akito per rematar de cap i duplicar l’avantatge egarenc. La festa en el Municipal de Ca n’Anglada no havia acabat i Joel Priego s’ha sumat amb un gol tres minuts després. Aythami Perera ha rebut la pilota a l’interior de l’àrea, l’ha aguantat i ha combinat de taló amb un Joel Priego que ha definit ras, lluny de l’abast del porter.

Així ha acabat un partit en què els egarencs han estat molt superiors al seu rival i així ho ha mostrat el resultat final (3-0). Un gol d’Àlex Fernández de penal l’ha servit al Terrassa per anar-se’n al descans amb avantatge i ha aprofitat els espais que ha deixat l’Ibiza a la segona part per sentenciar el matx amb dos gols més. Amb aquest resultat, el Terrassa puja fins a la vuitena posició i ja s’ha establert en una zona on, de moment, no corren perill les posicions de descens. Els de Jordi López visitaran el camp del Tarazona en la propera jornada.

TERRASSA FC: Juanvi, Morales, Miramón, Castillo, Lucas Viña (Marc, 85’), Adri Lledó, Sergi Serrano (Mamau, 71’), Àlex Fernández (Alberto Fernández, 71’), Josu (Joel Priego, 64’), Aythami, Akito (Sanku, 85’).

CD IBIZA: De la Osa, Soler, Álvaro (De la Cruz, 80’), Pinto (Marcos, 59’), Barnils, Julen López, Serra, Villar, Pepe Bernal, Delgado (Tarrés, 80’), Juan Antonio.

Targetes grogues: Josu (Terrassa FC, 61’), Mamau (Terrassa FC, 90’) i Juan Antonio (CD Ibiza, 90’)