El Terrassa FC continua a la caça i captura del lideratge
Arranz celebra el gol
Arranz celebra el gol | Juanma Medina

El Terrassa FC continua a la part alta de la classificació (2-0). Els de Xevi Molist han fet la feina aquesta tarda a l’Olímpic davant del FC Vilafranca, que arribava situat a la zona còmoda, setè a la taula i amb set punts sumats en les darreres cinc jornades. Alguns equips que buscaven la part alta de la classificació, com Europa, Sant Andreu i Pobla de Mafumet havien guanyat i els de l’Olímpic estaven obligats a obtenir el triomf per romandre a dalt i mantenir la distància, i fer un pas més per atrapar el líder L’Hospitalet, que a empentes i rodolons ha guanyat el Cerdanyola. Els vermells han sortit prou endollats i el premi ha estat el primer gol. Els 20 minuts inicials han estat molt bons, després han anat deixant que passés el temps tot esperant que arribés la sentència. El Vilafranca no ha inquietat massa tampoc però el temps passava i amb 1 a 0 qualsevol cosa era possible amb una mica de punteria. El Terrassa ha colpejat amb el segon al minut 90. Al final, un triomf que val el seu pes en or.

Primera part

Sergi Arranz ha tingut la primera al minut 1 en una contra. El xut des de fora de l’àrea ha passat molt a prop del pal esquerre. Al 5 ha estat el mateix Vilafranca el que ha estat a punt de fer el primer gol del partit, en pròpia porta. A la sortida del córner, Pelegrín ha rematat per sobre del travesser. El partit ha entrat en una fase on no passava res. Fins que ha aparegut ell, Sergi Arranz, el “killer”, ha estat el més murri de tots. Una centrada de Coro a l’àrea petita ha estat tocada amb la punteta pel davanter centre vermell. No ha tancat bé el partit el Terrassa. En la jugada posterior al gol, al minut 17, el 9 del Vilafranca s’ha quedat sol davant d’Ortega i ha enviat la pilota molt alta. Jaume ha estat protagonista d’una jugada polèmica quan estava a punt d’entrar a l’àrea i encarar la porteria contrària. L’àrbitre s’ha equivocat en no xiular falta ni ensenyar la groga al defensa. La queixa dels de Molist, la banqueta i públic ha estat unànime. El gol ha deixat lloc als millors minuts dels egarencs, tot i que no es controlava del tot el partit, atès que es deixava molt la iniciativa als visitants, que han fet un pas endavant i han pogut empatar el partit en una gran jugada trenada. El Terrassa ha patit uns minuts el setge dels que avui vestien de blau. Que han tornat a tenir-la a les acaballes de la primera part i en una rematada a la sortida d’un córner.

Segona part

Poca cosa a dir dels primers minuts. Monotonia. Al 55, Molist ha canviat peces. De Giovanni no havia estat massa fi i el seu lloc l’ha ocupat Killian. Tot i el joc pausat, al 57 els egarencs han pogut fer el segon. Arranz no hi ha arribat per poc. Sí que ha vist la groga Killian per allunyar la pilota. El primer quart de partit havia estat més divertit. Però el Terrassa pensava que ja estava bé que al partit no passés res. Les coses s’han posat de cara quan Boira ha estat expulsat per doble groga, per una entrada sobre Yayá, al 65. No ho ha paït bé. Li ha dit de tot al jutge de línia i ha colpejat i tirat un protector de reg. S’han cregut els jugadors de Molist que tot estava enllestit. I han deixat que el Vilafranca cregués en l’empat. Com sempre, ha aparegut Ortega quan més calia. L’entrenador local ha decidit fer retocs. Jaume ha deixat el terreny de joc i el seu lloc l’ha ocupat Lucas Viña, que només sortir ha tingut una gran oportunitat i ha fet una entrada dura que ha obligat les assistències a entrar i atendre el jugador blau. De tant en tant, el Terrassa tenia oportunitats. En un córner assatjat la pilota lha tret un defensor gairebé sota pals. Si ha tornat el Vilafranca i Jordi Oribe ha enviat alta la pilota amb tota la porteria a l’abast. Ha estat un ensurt al minut 79. No semblava que els egarencs tinguessin un jugador més sobre el camp. Molist ha mirat la banqueta i ha pres una decisió: fora Joel Cañaveras i dins Carlos per afrontar el darrer tram. El Terrassa s’ha aculat. Sergi Arranx s’ha quedat tot sol a dalt. El davanter s’ha buscat la vida els darrers 10 minuts, lluitant algun cop contra cinc defenses. La contra ha acabat funcionant. Coro, al 90, ha sentenciat. Una defensa passiva li ha permès controlar i rematar a plaer. Un 2 a 0 tranquil·litzador.