El Terrassa FC assaboreix la victòria de nou
Sortida dels jugadors del Terrassa FC a l'Olímpic
Sortida dels jugadors del Terrassa FC a l’Olímpic | Arnau Alcalà

Primer triomf del Terrassa FC de l’any després de superar per 2 a 0 al Valls a l’Olímpic. El conjunt de Juanjo García, que duia dos partits consecutius amb derrota, s’ha retrobat amb la victòria.

La primera meitat ha estat un monòleg del Terrassa FC. Els de Juanjo García han estat els clars dominadors del joc davant d’un Valls conservador que gairebé no ha creat peril a l’àrea local. En el minut 5, Arranz ha rematat fora una centrada des de l’esquerra de Lucas Viña i, sis minuts més tard, Jaume Pascual ha tingut una immillorable oportunitat després d’un gran servei d’Àlex Fernández que l’ha deixat sol, però el porter Gonzo ha evitat el gol local.

El Valls ha reaccionat amb una acció de Sergi Gestí que Pelegrín ha refusat a córner i, en el minut 17, ha arribat l’1 a 0, en una bonica combinació per la banda dreta de l’atac egarenc, que ha culminat Salva amb una magnífica passada a Jaume Pascual que, aquesta vegada no ha perdonat, amb un bon xut, que ha superat l’estirada del porter visitant.

El Terrassa FC ha continuat dominant la situació, tot i el gol, però no li era fàcil crear jugades d’atac davant d’un rival molt tancat al darrere. En el minut 22 Jaume Pascual ho ha intentat de nou, però el porter del Valls ha aturat la pilota, el mateix que ha passat més tard, amb un intent d’Adri Lledó que Gonzo ha evitat sense complicacions. En el minut 37, Josu ho ha provat des del mig del camp, en veure al porter de Valls avançat, però la pilota ha sortit alta. I, abans del descans, Àlex Fernández ha intentat un tir que també ha sortit massa alt.

Triomf còmode

A la segona meitat s’ha mantingut el mateix paisatge, amb un Terrassa FC totalment dominador de la possessió de la pilota enfront d’un Valls molt defensiu que quasi no sovintejava les zones de perill. Els de García han intentat de fer jugades per resoldre definitivament el matx a favor seu, però els hi ha costat molt més que a la primera crear perill. Àlex Fernández, amb un xut des de fora de l’àrea, ho ha intentat ja passat el quart d’hora de joc.

L’encontre ha passat per un període massa llarg on han passat poques coses, especialment a nivell ofensiu. El conjunt terrassenc pressionava, però no obtenia cap premi quan arribava a l’àrea del conjunt tarragoní. Els canvis ordenats pel tècnic dels egarencs (amb la inclusió del nou fitxatge, Agudo) tampoc han fet variar molt pel que fa a creació d’oportunitats per marcar, però la consistència de l’equip tampoc feia témer per un empat.

El Valls, només amb una falta llançada per Riki i que ha sortit alta, s’ha apropat a Ortega. En el tram final Àlex Fernández ho ha provat de falta i, ja en el temps afegit, ha arribat el gol de la sentència, en una bona acció de Josu sobre el debutant Agudo, que ha rematat a gol Albert López. No hi ha hagut temps per més i el conjunt terrassenc ha pogut trencar la mala dinàmica i sumar els tres punts.

TERRASSA FC: Ortega, Salva, Mico (Galeano, 59′), Pelegrín, Lucas Viña, Castillo, Àlex Fernández (Manu, 82′), Adri Lledó (Akito, 79′), Josu, Jaume Pascual (Agudo, 79′) i Arranz (Albert López, 59′).

UE VALLS: Gonzo, Aleix Ruiz, Eric Martí, Riki, Óscar Torre, Arnau Miró (Prades, 64′), Sergio Giralte, Cesc Martínez (Òscar Pérez, 64′), Albert Plana (Xavi Fabra, 55′), Sergi Masqué (Cheik, 74′) i Sergi Gestí (Sergi Gómez, 74′).

Àrbitre: Marc Oltra Sáez (Comitè de Barcelona. Ha amonestat amb targeta groga als locals Àlex Fernández i Salva i als visitants Sergio Giralte, Cesc Martínez, Sergi Gestí i Cheik.

Gols: 1-0, Jaume Pascual (17′); 2-0, Albert López (90′).