El Terrassa FC se situa en llocs de play-off
Els jugadors del Terrassa celebren un dels gols d'Arranz contra el Cerdanyola
Els jugadors del Terrassa celebren un dels gols d’Arranz contra el Cerdanyola | M.R.

!--akiadsense-->

El Terrassa ha guanyat a Cerdanyola amb dos gols de Sergi Arranz (0-2) i se situa quart, ja en llocs de play-off d’ascens a Segona B. Els egarencs tenen 14 punts i tenen a tres l’Hospitalet, segon.

A la primera part el Cerdanyola ha començat molt intens. Però els homes de Xevi Molist han reaccionat i s’han imposat. Kevin l’ha tingut al minut 22. La pilota ha anat a córner. Els egarencs han tret tres cops seguits des de la cantonada i han tancat els locals. Kevin, un altre cop, al 26, ha estat a punt d’estrenar el marcador. Qui ha trobat el forat ha esta el killer egarenc, Sergi Arranz, que al 37 ha rematat de cap una centrada de Jaume. El Terrassa FC semblava tenir-ho tot controlat, i calia sumar que quatre jugadors dels de les Fontetes tenien una groga.

A la represa les coses encara s’han posat més de cara. Al 49, Sergi Arranz feia el segon i posava el triomf en franquícia pels de Xevi Molist. Els egarencs han dominat el joc i no han tingut problemes per mantenir el resultat, que hauria pogut ser encara més ampli.