El Terrassa FC s’estrena amb bon joc, espectacle i gols (3-1)
Terrassa FC-CE Banyoles
Terrassa FC-CE Banyoles | J. M.O.

!--akiadsense-->

El Terrassa FC il·lusiona en un gran partit a l’Olímpic que guanya 3-1, un resultat molt curt pel que s’ha vist al terreny de joc. Pressió, bon joc, gols, espectacle, infinitat d’arribades… Durant tot el partit han passat coses. A la mitja part les taules no feien justícia. El públic ha gaudit. Els de Molist han començat molt bé la temporada 2019-2020, amb l’objectiu d’estar a dalt i de, per fi, assolir l’ascens a Segona B.

Primera part

El Terrassa FC no acabava de trobar el lloc al camp i el CE Banyoles estava millor col·locat a l’Olímpic. Era un partit gris, com el cel. Però una recuperació ha permès una bola llarga que ha arribat a Jaume. El número 11 ha avançat veloç, amb un jugador visitat que ha intentat tirar-lo. jaume s’ha esmunyit bé i, tot força, ha arribat dins l’àrea i ha fusellat per baix Bru. Era el minut 14. El primer gol de la temporada 2019-2020. Això ha esperones les de Xavi Molist. Yayá ho ha intentat des de fora. I al 18, una pilota bombada gairebé entra en una errada del porter dels del Pla de l’Estany.

Els vermells s’han fet amos i senyors del partit. Una gran jugada individual de Sergi Arranz ha estat a punt de significar el 2 a 0. El golejador s’ha topat amb el pal. La bola sí que ha entrat en una rematada de Yayá al 24, però estava en fora de joc. L’atac i gol ha continuat amb una nova rematada de Jaume que Bru ha aturat amb dificultats.

Arranz ha tornat a ser protagonista al 31. Una nova pilota filtrada que li ha caigut als peus. L’home de l’instint golejador s’ha trobat aquest cop amb un gran Bru. L’ha tornat a tenir Arranz i el porter visitant li ha tornat a treure. El públic ha reclamat un penal per l’entrada de Bru. El Terrassa pressionava bé, robava i gaudia al camp i tot apuntava a golejada. Però a la jugada següent, una errada col·lectiva ha deixat sol el número 10 del Banyoles, que ha encarat Ortega. El capità ha rebutjat, amb tan mala sort que el de Banyoles no ha fallat en una segona rematada. Corria el minut 37 de partit. No han defallit els de Molist, que han posat setge a la porteria de Bru. Han arribat bé una, dues, tres i fins a quatre vegades, sense que la pilota hagi volgut trobar la xarxa. I una cinquena al minut 44 on Coro ha deixat l’ànima en la rematada i Bru ha tornat a ser el salvador del seu equip.

Segona part

A la represa la tònica ha estat la mateixa. Primer minut de joc i primera ocasió. Al 54. la segona, de Jaume aquesta vegada. Al 56, la tercera. Lucas Viña ha aixecat un pèl massa la bola quan estava sol davant del porter. Molist s’ha vist obligat a moure la banqueta per una lesió de Yayá. Ha sortit al camp Domi. Potser pel canvi, un petit desajust a la defensa ha deixat sol un davanter del Banyoles. Ortega ha estat més ràpid. I a continuació, una altra del Terrassa. Una gran centrada de Jaume per l’esquerra ha anat al cap d’Arranz, que no ha impactat prou bé i la pilota ha anat fora per centímetres. Molist ha fet un segon canvi, Killian per Coro. El partit semblava que es trencava, amb múltiples ocasions pels de l’Olímpic i amb alguna aïllada del Banyoles molt perillosa. I al 65, el premi. Un córner ha estat rematat de manera impecable, aquest cop sí, per Sergi Arranz. Al 75, Arranz ha pogut sentenciar. Llavors ha aparegut una mà miraculosa de Bru per enviar a córner. A la sortida, una pilota perduda dins l’àrea l’ha agafat Genís i ha posat el 3 a 1 al marcador. El partit estava dat i beneït i s’ha acabat. Fins llavors hi havia intensitat màxima. Tot i això el quart ha estat a un pam. Arranz ha creuat en excés.