El millor del Terrassa FC-CE Europa, el resultat (2-2)
CE Europa-Terrassa FC
CE Europa-Terrassa FC | M.R.

El Terrassa FC ha empata (2-2) al camp de L’Europa en la segona jornada de lliga de la Tercera divisió Grup V. Els de Molist no han jugat bé i el resultat és la millor notícia.

Primera part

El Terrassa FC no ha començat bé el partit. Després de dos córners seguits, i arribant bé, la contra ha propiciat el gol de l’Europa. Un possible fora de joc i la passivitat defensiva han permès als de Gràcia posar-se per davant al marcador. I un parell de minuts després, al 13, podria haver arribat el segon. En una nova mostra de passivitat dels egarencs. Els jugadors de l’Europa guanyaven l’esquena cada cop als homes de Xevi Molist. Les bandes han estat un desastre. L’Europa feia molt mal. Eren els pitjors moments. Però el futbol és així, ja ho diuen. Al minut 20, una centrada de Lucas ha estat rematada per Coro als fons de la xarxa. Malgrat l’empat, la situació no ha millorat massa i l’Europa ha estavellat una pilota al travesser. I més tard, ha fet un bon xut fregant el pal. També l’ha tingut Jaume, però no ha pogut concretar.

Segona part

La segona part ha començat igual que la primera. Al minut 46, gol anul·lat a Pastells per fora de joc. La jugada ha estat de vídeo! La defensa del Terrassa ha deixat molts forats aquest dissabte. Els vermells han controlat poc la pilota i han jugat amb foc. Les faltes en contra han estat un patiment constant. Al 73, Pelegrin ha tret la bola des de la línia de gol quan ja es cantava a les graderies, amb un Ortega ja superat. Cada cop que ha arribat l’Europa es generava perill. Però ha aparegut el depredador de l’àrea, Sergi Arranz, per fer el segon dels vermells, al 78, i ha tingut a tocar el tercer en una rematada de cap poc després. L’alegria ha durat poc. Immediatament ha empatat l’Europa. Sergi Arranz es volia menjar la defensa. Una nova errada, un nou gol. Un drama cada cop que els de Gràcia arribaven a l’àrea. Al 40, ha tingut una nova gran ocasió. Els de Molist ho passaven malament. I sort que, com sempre, ha aparegut Sant Ortega un parell de vegades.