Un punt pel Terrassa FC, gràcies i cap a casa

El Terrassa FC ha tingut un mal dia contra un equip assequible com era el Banyoles. I ha tret un empat (0-0) que li permet romandre segon, rere l’Hospitalet, tot i que els tres seguidors, Europa, Sant Andreu i La Pobla de Mafumet han guanyat a casa. Els de l’Olímpic han sumat només dos punts dels últims nou, i això permet que la part alta de la classificació es comprimeixi.

Primera part

El Terrassa de la primera part ha estat tot un desconegut. Els homes de Xevi Molist no han jugat bé i s’han vist superats en tot moment per un Banyoles molt ambiciós. Els del Pla de l’Estany ja han avisat al minut. Tot i que Joel, de cap, i després d’una gran centrada de Coro hagués pogut inaugurar el marcador. Els de l’Olímpic han patit en defensa i han vist com el partit restava totalment obert. Els terrassistes perdien massa ràpid la pilota davant un Banyoles que es trobava bé fent pressió. Els de Molist no sabien com contrarestar l’equip local i les seves embranzides. I Galeano s’ha vist coaccionat des del minut 25 per una groga merescuda. El Terrassa no era, ni de bon tros, el de la setmana passada. El Banyoles arribava amb massa facilitat, tot i que amb ocasions de gol no massa perilloses. Però és que els egarencs es quedaven en gairebé 0.

Segona part

La represa ha estat una còpia de la primera part. Killian, sembla que en fora de joc, ha tingut una bona oportunitat al minut 55 que no ha sabut concretar. Poc més a dir dels egarencs. Això sí, amb uns bons Coro i Galeano però amb mancances a dalt de tot. El Banyoles ha estat amo i senyor i, un cop més, ha aparegut Sant Ortega per enviar a córner una pilota que entrava per la creueta. El Banyoles l’ha tornat a tenir en els peus de Casanovas, que no ha trobat la xarxa. Al minut 60, Molist ha mogut fitxa, amb Kevin per Kilian. El partit ha entrat en uns moments de menor intensitat. El Terrassa només ha reaccionat en els últims moments, i no n’ha tingut prou. Tot i que la jugada polèmica ha estat l’última del partit. Els jugadors de Molist han reclamat gol en una pilota que no se sap si ha passat la ratlla o no.