El Terrassa FC es deixa tres punts a Sant Feliu
Lucas Viña, nou jugador del Terrassa FC
Lucas Viña ha enviat una pilota al pal | TFC

La bona ratxa del Terrassa FC s’ha trencat aquesta tarda de dissabte a Sant Feliu en un partit per oblidar. Els de Molist han perdut per un 1 a 0 davant d’un rival que no és res de l’altre món. Els egarencs continuen en els llocs de play-off d’ascens però perden l’oportunitat de marcar distàncies amb el cinquè i d’apropar-se als de dalt de tot.

El Terrassa FC es presentava amb baixes sensibles al municipal de les Grasses del Santfeliuenc. Tres dels pilars quedaven fora de l’onze per lesió, Coro, Yayá i Sergi Arranz. Els egarencs arribaven quarts a la classificació i amb tres victòries seguides, mentre els locals es presentaven en un mal moment i dos punts en els darrers cinc partits i en la part baixa de la classificació.

Primera part

La primera part ha estat molt ensopida i dominada de cap a peus pels de Xevi Molist, tot i que sense ocasions de gol. Menys n’han tingut els de casa. Només es pot comptabilitzar un xut d’Álex Fernández al minut 11 que ha aturat el porter. Sí que el Terrassa ha marcat, però abans s’havia marcat fora de joc, que sembla que no era ni de bon tros. L’ocasió més clara dels de l’Olímpic s’ha presentat a les acaballes, amb una sèrie de refusos a l’àrea del Santfe, i la pilota finalment a la cantonada. No hi ha hagut temps per treure el córner.

Segona part

A la represa s’ha mantingut la incertesa i feia falta més intensitat per evitar un ensurt. Un empat era molt perillós malgrat el control del partit. El joc planer ha estat una constant en els 10 primers minuts. Els laterals egarencs aportaven poc.I una errada en defensa i un rebuig ha permès el gol del Santfeliuenc, al 55. Molist, a més, ha hagut de fer un canvi per la lesió de Jordi López. El seu lloc l’ha ocupat Domi, protagonista d’una jugada polèmica. Ha entrat a l’àrea i l’han agafat pel coll. El jugador ha reclamat penal, i en la jugada posterior ha vist una groga per una entrada al mig del camp.

Molist ha mogut més fitxes. Pelegrín se n’ha anat cap als vestidors i ha entrat David López. El Terrassa FC ha anat, ara sí, a buscar l’empat i el partit. El perill apareixia només des del punt de córner. Fins que Lucas Viña ha rematat al pal, al 70, en el que en teoria era una centrada. Els de Molist posaven una marxa més. Quedava temps per posar remei al desastre. Buscant el gol, l’entrenador dels vermells ha donat pas a Kevin i ha enviat a la dutxa Joel Cañaveras, a deu minuts pel final. El Terrassa deixava forats i el Santfe ha pogut fer el segon. Però Ortega ha estat providencial.