El Terrassa FC s’ho passa bé a Castelldefels (0-3)

El Terrassa FC tenia aquest matí l’obligació de guanyar a Castelldefels per mantenir el somni -certament, gairebé depenent d’un miracle- d’arribar als llocs de promoció d’ascens a Segona B. Un quart lloc que a l’hora de començar el partit estava a onze punts i que marcaven Sant Andreu i Horta. Ser primer, segon o tercer ja era matemàticament impossible. I ha guanyat. Bé, amb contundència. Amb gols de Serramitja, Carreón i Sergi Arranz, als minuts 2, 54 i 85.

El primer gol ha vingut d’una gran passada d’Àlex Fernández que Serramitja ha rematar de manera impecable a la porteria del Castelldefels. Començaven bé les coses las Canyars. Primers moments realment moguts. El Terrassa tocava i tocava. El Castelldefels pràcticament no ha arribat a la porteria del Terrassa, que avui defensava Zapico. Álex Fernández ha estat el millor en la primera part.

La segona part ha tingut un argument semblat. Gol de Carreón després d’una gran passada de Dani Sánchez al minut 54. Un 2 a 0 fantàstic, però els egarencs han tret dues pilotes sota pals amb Zapico ja batut. I l’àrbitre no ha vist un penal que semblava clar a favor del Castelldefels. Al 85 Arranz ha plasmat la superioritat egarenca.