Una nova derrota a l’Olímpic allunya més el Terrassa FC del play-0ff (1-2)
Terrassa-Santboià
Terrassa-Santboià | J. M.O.

!--akiadsense-->

El triomf al municipal de Ca n’Anglada ha servit de poc. El Terrassa FC ha tornat a ensopegar a casa (1-2), i ara el play-off d’ascens està cada cop més lluny. Els tres primers llocs semblen inabastables, i s’haurà de lluitar pel quart lloc, que ara ocupa l’Horta amb 59 punts, set més que els egarencs. Els de Cristian no han fet aquesta tarda de diumenge un mal partit. S’han topat amb un Santboià molt encertat de cara a porta: les dues clares han anat a dins. En canvi, les sis o set dels vermells no s’han concretat. Una falta a la frontal picada per Coro ha tingut com a resposta una gran aturada d’Espinet. El Terrassa hauria pogut empatar al 92: Arranz, el que mai falla, ha llançat un penal -clar- i s’ha topat amb el pàl esquerra de la porteria.

Primera part

Tot se li ha posat de cara als de Cristian. Al minut 5 una contra ha arribat als peus de Toledo que, impecable, amb calma, ha marcat l’1 a 0. I el segon hauria pogut arribar poc després si Serramitja hagués trobat bé el camí. La pilota ha acabat a córner. El Terrassa ha disposat d’espais, ha gaudit i si no ha fet el 2 a 0 al 14 és perquè déu no ha volgut en una triple oportunitat de la davantera. Sempre han arribat les ocasions amb passades a l’esquena de la defensa. També Yayá ha fet bones centrades que no han tingut un cap que les aprofités. Del que podia ser un resultat gairebé definitiu al minut 20 s’ha passat a l’empat al 21, en un córner a favor del Santboià que ha rematat Kilian de cap fora de l’abast d’Ortega. El resultat no reflectia la realitat del que passava al camp. Però el gol ha fet mal als de l’Olímpic, que han passat de dominadors a dominats en el darrer tram de la primera part. Tot i això el Terrassa FC ha arribat un parell de cops amb perill, i una vegada el Santboià.

Segona part

Les coses no anaven prou bé a la segona part. No passiva res, ni bo ni dolent. Cristian ha mogul fitxa i ha posat al camp el màxim golejador vermell, Sergi Arranz, en el lloc d’Òscar Imaz. Però unes mans a la frontal del Santboià s’han convertit en una contra perfecta del Santboià. Ortega no ha pogut fer res i la pilota ha acabat a la xarxa. Corria el minut 57. Era el 1-2. Els visitants amb molt poc tenien massa premi. Cristian se l’ha jugat. I un defensa, Dani Sánchez, ha abandonat el camp per deixar pas a José Juan. També s’ha incorporat Coro, per Serramitja, que semblava tocat. El Terrassa ha tancat el Sanboià i ha iniciat un atac i gol continu. Una falta llançada per Coro ha anat als peus d’Arranz, que sense marca, no s’ha sabit regirar i ha perdut la pilota. El mateix davanter ha tingut a les botes l’empat, però la pilota ha sortit per damunr del travesser. No era el dia. Tot i que Arranz i Toledo eren un malson per a la defensa. Una rere l’altre s’han succeït les ocasions. I bones. Mentre, el Sanntboià mirava d’aturar el partit amb faltes i faltetes, sense importar que se’ls ensenyés targeta. Una falta a la frontal picada per coro al 89 ha trobat la resposta del porter. Una gran jugadsa d’Âlex Fernández ha acabat amb penal. Sense dicussió, Arranzm al 92, ha enviat al pal.