La crisi del Terrassa FC s’accentua (0-1)
Terrassa-Prat
Terrassa-Prat | J. M.O.

Ara ja es por parlar de crisi. I greu. El Terrassa FC (0-1) ha tornat a perdre a l’Olímpic i el play-off d’ascens queda cada cop més lluny i els de sota s’acosten. Els vermells pràcticament nomès han tingut una gran oportunitat. I el Prat ha pogut sentenciar a la segona part com a mínim dues vegades. No han estat fins els de Cristian, neguitosos després d’un grapat de partits sense guanyar. La manca de confiança s’ha notat al camp, tot i que ganes no n’han faltat.

Es començava la jornada amb cinc partits sense guanyar, i dos punts de 15 possibles que lhavien fet sortir dels llocs de play-off, de manera que necessitava revertir la dinàmica al seu estadi contra el segon classificat, un Prat que mantenia un to fantàstic, amb 17 punts dels últims 21 en joc. Però no ha estat possible. I ara ja són 2 punts de 18. Així és impossible mirar cap amunt.

Primera part

El partit ha començat amb un ritme molt lent, amb molt respecte per part dels dos equips. En els primers quinze munits no es comptabilitza cap jugada de relatiu perill a les àrees. Ortega ha intervingut per primer cop al minut 15. El partit ha continuat jugant-se al mig del camp. Els de Cristian han tingut el que podríem dir-ne una aproximació fregant el minut 25 i després d’una falta que ha llançat Coro. La gran oportunitat de fer l’1 a 0 l’ha tingut l’Horta. La pilota ha passat fregant el pal d’Ortega.

Ha estat finalment Pedro Bravo qui ha fet el primer. Una bona jugada trenada ha acabat amb una centrada que Yayá no ha pogut refusar. La bola li ha quedat franca al davanter que ha afusellat Ortega. El gol ha fet mal als de l’olímpic. El Terrassa ha tornat a acostar-se amb una nova falta. Però no se n’ha tres res de profit. Al final dels 45 primers és quan els de casa han decidit avançar línies i anar a buscar l’empat. Han estat 5 minuts bons que han acabat amb una extraordinària rematada de cap de Sergi Arranz i una gran aturada d’Andrés.

Segona part

A la represa els homes de Cristian han tingut la pilota i han marcat el ritme, però una sola arribada de perill. Sí que hi han posat ganes. L’entrenador local ha mogut fitxa. Cristian ha buscat la solució Daisuke al quart d’hora de la segona, que ha substituït José Juan. Mentre, Yayá portava la iniciativa. Les seves centrades han fet treballar de valent la defensa. Guti, que també ho intentava, s’ha lesionat. El seu lloc l’ha ocupat Carreón. I el davanter, a la primera que ha tingut, ha rematat en una posició complicada que gairebé ha estat gol. La bola ha tocat la xarxa per fora. L’oportunitat més clara ha arribat al minut 66. I dos més tard, el Prat hauria pogut sentenciar. El golejador Bravo ha rematat al pal de la porteria d’Ortega.

Cristian ha tornat a buscar solucions. Coro ha abandonat el camp i ha entrat Serramitja. Nils Puchades l’ha buscat amb un xut potent des de fora que ha fregat el travesser. El Prat ha tornat a tenir el partit a la butxaca al minut 80. El davanter potablava ha rematat i amb Ortega superat, ha aparegut Sergi Valls sota pals per salvar un gol que ja s’havia cantat a la graderia. També ha fet una bona intervenció Ortega, que ha refusat una falta directa molt perillosa.