MónTerrassa
El Terrassa FC es deixa dos punts amb el temps acabat
  • CA

El Terrassa FC-Grama de la tarda de diumenge a l’Olímpic ha acabat amb desastre (2-2). La primera part ha estat prou bona i s’ensumava una golejada. Un gol dels blaus a les acaballes, de penal injust, els ha fet entrar al partit. A la segona part els de Terrassa han desaparegut i la Grama ha ensumat l’empat. Tot i aixó, els egarencs han pogut fer el tercer en un parell d’ocasions quan els visitants anaven tots cap a dalt. Amb el temps finalitzat, Ortega ha tornat a estar Sant, amb una aturada felina. Però el córner ha acabat amb gol de cap i la decepció total a l’estadi. A final, 2 a 2, amb gols locals de Serramitja i Arranz. El resultat, injust.

Un Terrassa FC en ratxa, amb quatre triomfs i dos empats en les darreres sis jornades, rebia a l’Olímpic una FE Grama en hores molt baixes i a prop de les places de descens. Els egarencs, setens, albiraven la promoció d’ascens.

Primera part

El Terrassa ha gaudit de la primera oportunitat de gol al minut 1. Pallàs ha rematat alt, de cap, una falta lateral. Els vermells han controlat els primers moments, tot i que els blaus han pogut marcar en una contra. La pilota ha sortit fregant el pal. El partit estava trencat i al 14 Sergi Arranz és qui ha pogut estrenar el marcador. Tot sol, l’egarec ha enviat la rematada a les boires. Ha estat el preludi del gol. Arranz s’ha endut la bimba entre els dos centrals, ha entrat a l’àrea i ha fet la passada de la mort a Serramitja, que només ha hagut d’empènyer. Amb l’1 a 0 el Terrassa ha fet un pas enrere. I la Grama un endavant, tot i que sense generar massa perill.

Els de Cristian han jugat a buscar a Arranz i que s’espavili. Però el segon ha arribat després d’una extraordinària jugada de Guti, que se n’ha fet a tres per acabar amb una centrada que el golejador, impecable, ha enviat al fons de la xarxa com si fos el més fàcil del món. La rematada, al minut 34, carregada de potència i col·locació, ha estat impecable.

La Grama no s’ha conformat i ha tingut el gol a prop al 35, amb un doble xut a tocar de l’àrea petita que s’ha estavellat en jugadors vermells. La situación s’ha complicar per culpa d’un penal que s’ha inventat l’àrbitre Héctor Robas Bondia. Ortega no l’ha pogut aturar.

Segona part

La Grama se n’ha anat als vestidors convençuda que la remuntada era possible. I ha sortit al camp disposada a fer l’empat. Els de blau han tancat el Terrassa al seu camp i han tingut una gran oportunitat per perforar la porteria d’Ortega. Cristian ha mogut fitxa per capgirar la situació, perillosa. El tècnic ha posat al camp Ferreria i ha tret Balboa. El partit tenia mala pinta pels de l’Olímpic.

Una Grama que a la primera part semblava un equip de pati d’escola ara la tocava bé i amb criteri, sense errades en les passades, i tancava darrere amb seguretat. Només es generava una mica de perill amb les arrancades de Guti per l’esquerra i les de Yayà per l’altra banda, amb l’ajuda de Daisuke. A manca de 20 minuts, Cristian ha tornat a moure la banqueta. Serramitja ha marxat cap als vestidors i ha entrat Nil Puchades. Al 75 la Grama ha tingut una nova oportunitat, però Ortega ha sortit ràpid. I al 78, nou moviment, obligat, Toledo per Guti, que semblava que s’havia fet mal.

Equip inicial

Ortega, Pallàs, Sergi Valls, Sergi Arranz, Guti, Serramitja, Daisuke, Balboa, Imaz, Carreón i Yayá

Classificació

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Egarenc justicier a desembre 10, 2018 | 09:32
    Egarenc justicier desembre 10, 2018 | 09:32
    Els àrbitres perjudiquen molt el Terrassa FC. Ahir, escandalós. Héctor Robas Bondia acaba d'entrar a la llista negra dels col·legiats que massacren un club que representa 216.000 persones. Una molt greu irresponsabilitat de Robas Bondia, tacat per sempre. Va perpetrar el seu objectiu "finament". Quan la Grama estava molt tocada, la va fer reviure amb un penal inventat, de riure. I al final, anuncia 5 minuts exagerats, i en no complir el seu objectiu n'allarga 2. Per què? Cal investigar-ho!
  2. Icona del comentari de: Terrassista a desembre 10, 2018 | 09:56
    Terrassista desembre 10, 2018 | 09:56
    Només dues preguntes: a) ¿L'àrbitre hauria xiulat el mateix "penal" a favor del Terrassa FC? Evidentment, no. b) ¿Si el Terrassa FC hagués necessitat minuts, l'àrbitre hauria allargat 2 minuts sobre el temps que ell mateix havia anunciat (5 minuts, no 7)? Evidentment, no. Héctor Robas Bondia està enfonsat per sempre. Aquest escàndol el perseguirà tota la vida.
  3. Icona del comentari de: Observador a desembre 11, 2018 | 12:08
    Observador desembre 11, 2018 | 12:08
    Ciertamente estuve en el Olímpic, soy aficionado al fútbol desde hace años (de fuera de la provincia de Barcelona, fui por razones coyunturales) y a Héctor Robas Bondia se le vio el plumero claramente. El regalo del penalti es injustificable, y lo de prometer en público 5 minutos y alargar 7 sin motivo alguno es de juzgado de guardia. Fatal y descaradísimo Héctor Robas Bondia. Un cero para Héctor Robas Bondia.
  4. Icona del comentari de: Charles a desembre 11, 2018 | 16:00
    Charles desembre 11, 2018 | 16:00
    Es muy grave lo que hizo Héctor Robas Bondia en Terrassa. ¿Y si la promoción depende de dos puntos? (en los últimos años así ha sido, hasta de un punto). En todos los ámbitos existen unas normas. Para evitar la parcialidad y que un árbitro alargue un partido a su antojo está el cartelito del añadido. Si muestra 5 minutos, no puede prolongar 7. Es demasiado sospechoso. Y lo del penalty no digamos. Credibilidad cero y desprestigio total para para Héctor Robas Bondia, retratado para siempre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa