Un empat que deixa el Terrassa FC altre cop fora de la promoció
Terrassa-Horta | j.M.O.

El 2 a 2 d’aquesta tarda a l’Olímpic serveix per ben poca cosa. Un puntet que deixa els egarencs amb 54, els mateixos que La Pobla de Mafumet, però en el cinquè lloc de la classificació i fora dels play-off d’ascens. La primera part dels de Cristian ha estat molt dolenta i la segona molt més entretinguda, divertida i amb millor joc. El triomf podia haver estat per qualsevol dels dos equips.

El Terrassa FC arribava al partit d’aquest diumenge en plaça de promoció d’ascens i volia consolidar-la davant la UA Horta. Els egarencs eren quarts, amb 53 punts, a quatre del tercer, la UE Sant Andreu, i a cinc del segon, LHospitalet, dos per sobre del cinquè, Pobla Mafumet i tres per damunt del sisè, l’AE Prat.

Pimera part

Eren les cinc de la tarda, tot i que els homes de Cristian semblava que encara no s’havien llevat. L’Horta ha controlat els primers minuts, ha jugat a camp egarenc i s’olorava el gol. I en una falta lateral, dubtosa, dos homes visitants s’han quedat sols dins l’àrea petita i Casti ha rematat a plaer, sense que Ortega pogués fer-hi res. El gol en contra ha canviat poques coses, tot i que els egarencs han intentat estirar línies. Però l’Horta ha pressionat molt bé la sortida de pilota i ha creat fins a tres ocasions de jugada i tres més a pilota parada lateral.

El Terrassa també ha tingut un parell d’oportunitats, sobretot una de Daisuke al 26 que ha aturat el porter i una de Raul Torres al 43, que ha vingut seguida d’una contra gairebé perfecta dels visitants que no ha acabat en gol de miracle. Els homes de Cristian no han trobat la manera en un partit on els de fora han manat i controlat.

Segona part

La segona part ha estat més divertida per l’espectador. Les ocasions s’ha succeït a una porteria i a una altra. El Terrassa, que jugava amb defensa de tres, deixava molts espais als davanters de l’Horta, però ha sabut superar la pressió amb pilotes llargues a l’esquena dels defenses. Un parell de gols per banda podien haver arribat. Qui l’ha engaltat, finalment, ha estat Civil, al 75. Tot feia preveure la remuntada i que l’Horta s’enfonsaria.

Però no ha passat ni un minut que una errada vermella ha permès deixar sols dos jugadors dins l’àrea. Amb tantes facilitats, l’Horta ha aprofitat per fer el segon. El partit semblava difícil pels de Cristian. I llavors ha continuat la pluja de gols, els que no s’havien materialitzat abans ara ho feien com la fruita madura. El marcador mostrava el minut 78 quan el Terrassa ha tiratla pilota al pal. El més llest de la classe, Jorge Carreón, ha aprofitat el rebot per xutar i fer l’empat. Civil ha tingut als peus el 3 a 2, després d’un robatori a la fontal. S’ha quedat sol i incomprensiblement s’ha entretingut massa i li han pispat la cartera