Terrassa dona el setè lloc de la sub21 al Campionat del Món

Setena posició per a la selecció espanyola sub21 en el Campionat del Món JR, celebrat a la localitat índia de Bhubaneswar. El combinat dirigit per Alejandro Siri va concloure la competició amb una victòria davant de Malàisia per 4 a 1, tots els gols fets per jugadors de Terrassa. La victòria va assegurar la setena posició final, amb la qual cosa es repeteix la posició aconseguida en les edicions de 1982 i 1993.

Amb un retard de 45 minuts, a causa de la pluja torrencial que queia sobre el Kalinga Stadium (i que no va aturar-se al llarg de tot el matx), va inciar-se el darrer partit de la competició. Malgrat que el combinat asiàtic es va saber adaptar més ràpid a la meteorologia, i gràcies això va obrir el marcador amb una ràpida acció per banda dreta i rematada d’Anuar (0-1, minut 4), els espanyols van reaccionar de la millor manera possible. Tres minuts més tard, l’egarenc Eduard De Ignacio-Simó restablia l’equilibri (1-1). I així es va arribar a la mitja part.

A la represa, es va seguir el mateix guió: poques ocasions per ambdós equips. Una pilota creuada que no va trobar rematador, per part dels redsticks i un penal executat sense conseqüències pels de Malàisia. I això és tot. Així que s’arribava a l’últim període amb màxima igualtat i tot per resoldre. Al minut 49, Pau Cunill enviava la pilota dins de la xarxa i posava el seu equip per davant (2-1). Cal destacar una intervenció del porter Fran Matorras que va evitar que els rivals revifessin. Per contra, això va afavorir que els espanyols es llancessin a l’atac sense pietat, i convertissin el 3 a 1 de l’estic de Pepe Cunill, i el 4 a 1, gràcies un altre cop de Pau. I amb aquest resultat es va arribar al xiulet final.