L’alcalde Jordi Ballart ha informat aquest dilluns de les mesures restrictives que afectaran a Terrassa amb el decret d’Estat d’Alarma i toc de queda. Des de l’Ajuntament afirmen que es garantiran els serveis essencials, tot i que alguns poden veure modificat el seu horari o intensitat. D’aquesta manera, el Cinema Catalunya ja va anunciar que modificava els horaris de sessions. També ho faran els equipaments cívics i casals de barris que no podran atendre les peticions especials d’entitats més enllà de les 21h.

El servei de transport públic es mantindrà fins a les 23h, i els taxis seguiran treballant com ho feien ara. Tots els serveis de seguretat i territori (eco-equip o gestió de l’espai públic) seguiran fent les tasques habituals al carrer. Serveis Socials treballarà amb Creu Roja per assegurar l’atenció de les persones en situació vulnerable i sense llar. Els equipaments educatius hauran de tancar a les 22 h, mateixa hora que ho hauran de fer els equipaments culturals.

Per contra, els equipaments esportius l’horari límit de tancament imposat és de les 21h. Això no ha agradat gens als clubs que consideren que posa en perill la seva supervivència, ja que en molts casos, els entrenaments comencen justament a aquesta hora. L’alcalde ha manifestat que s’ha reunit amb diverses entitats i ha escoltat la petició de “més flexibilitat”, tal com es fa en el sector cultural. Per això ha enviat una carta a la consellera Meritxell Budó amb la reclamació.”Demanem que el Govern escolti aquesta demanda i que s’ho replantegi. És necessari donar oxigen a molts clubs, sobretot els més petits, que es troben amb perill”.

Nou comentari